Hviezdny Cristiano sa veru u nás dlho nezdrží: Iba jedna noc v Bratislave?

Správy z polovice augusta sa nenaplnili. Hviezdny Cristiano Ronaldo (38) sa už usilovne pripravuje aj so svojimi spoluhráčmi na príchod ...

Správy z polovice augusta sa nenaplnili. Hviezdny Cristiano Ronaldo (38) sa už usilovne pripravuje aj so svojimi spoluhráčmi na príchod do Bratislavy, kde sa kvôli tomu očakávajú menšie policajné manévre od letiska po hotel a potom z hotela po Národný futbalový štadión.

Fotogaléria

Na týchto miestach treba očakávať zvýšené nasadenie nielen policajných zložiek, ale aj fanúšikov jedného z najlepších hráčov futbalovej histórie, ktorí sa všemožne budú snažiť získať autogram najväčšieho postrachu našej obrany.

Nebude to však jednoduché, lebo zvýšená policajná ochrana bola jednou z dvoch požiadaviek, ktoré nášmu futbalovému zväzu adresovali. „Chcú len dve veci - aby bola zvýšená bezpečnosť a na všetky oficiálne veci aj policajnú eskortu,“ zhrnula to, čo Portugalčania chcú, hovorkyňa Slovenského futbalového zväzu Monika Jurigová.

Bezpečnosť je na prvom mieste aj pre Grand Hotel River Park, ktorý si náš súper vybral, no kde sa zdrží najkratšie, ako sa dá...

Strávi tam jedinú noc, údajne ešte v noci po zápase zamieria domov. V hoteli je nachystaná zvýšená ochranka, pre neubytovaných návštevníkov bude celkom uzatvorený, aby zverenci Roberta Martinéza mali úplnú pohodu.

Pritom tam budú málo. Po štvrtkovom prílete a ubytovaní ich čaká tréning na Národnom futbalovom štadióne, kde chcú v piatok rozšíriť svoj doterajší kvalifikačný zisk: štyri víťazstvá s impozantným skóre 14:0.

Predpokladaný program nášho súpera

ŠTVRTOK

15.00 Prílet do Bratislavy

15.45 Príchod do hotela

17.45 Tlačová konferencia

18.30 Tréning na NFŠ

 

PIATOK

8.00 Raňajky

Dopoludnia voľno

Taktická porada

12.30 Obed

Predzápasová porada

18.00 Príchod na štadión

20.45 Zápas Portugalsko - SR

3.00 Odlet

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});