Agent Suslova prehovoril: Prestup do Slovana bol blízko, záujem mali aj tieto kluby!

Slovenský reprezentant Tomáš Suslov (21) bol blízko k prestupu do Slovana, potvrdil to jeho agent. Prezradil aj kluby, ktoré mali o ofenzívneho ...
  • Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Slovenský reprezentant Tomáš Suslov (21) bol blízko k prestupu do Slovana, potvrdil to jeho agent. Prezradil aj kluby, ktoré mali o ofenzívneho hráča najvážnejší záujem.

Slovenský reprezentant Tomáš Suslov (21) mal počas leta disciplinárne problémy v druholigovom holandskom Groningene. Dvakrát bol vyradený z kádra, naposledy preto, lebo odmietol absolvovať povinné behy, ako prezradil pre holandské médiá. Trénoval s juniorkou. Hovorilo sa o jeho možnom prestupe do Slovana Bratislava. Záujem o slovenského reprezentanta pred časom potvrdil aj tréner belasých Vladimír Weiss.

Tomáš Suslov v reprezentačnom drese.
Suslov odchádza z Holandska: Slovan má smolu, mieri do jednej z TOP európskych líg Zobraziť článok

Napokon kroky Suslova mieria do talianskej Serie A, dohodol sa s tímom Hellas Verona. Jeho agent Michal Čierny pre portál tvnoviny.sk prezradil najvážnejších záujemcov o služby Slováka. "O Tomáša sa dopytovalo veľmi veľa klubov, ale len pár bolo reálnych s konkrétnou ponukou. Ide o talianske Udinese, grécky PAOK Solún, turecký Samsunspor a Slovan Bratislava."

Suslov bol skutočne blízko k prestupu do tímu slovenského majstra Slovana Bratislava, čo potvrdil aj jeho agent. "Áno, Tomáš bol blízko k tomu, aby tam skutočne šiel. Slovan urobil pre jeho angažovanie maximum, čo si vážime. Záujem bol veľký, obojstranne. Slovan hrá v posledných rokoch pravidelne Európu a je to značka. Bol by na očiach, je v reprezentácii."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});