Bývalá grandslamová šampiónka: Djokoviča nemá rád nikto!

Podľa niekdajšej svetovej deviatky a grandslamovej šampiónky Francúzky Marion Bartoliovej (38) nemajú fanúšikovia Srba Novaka Djokoviča ...
  • Zdroj: Northfoto

Podľa niekdajšej svetovej deviatky a grandslamovej šampiónky Francúzky Marion Bartoliovej (38) nemajú fanúšikovia Srba Novaka Djokoviča (36) vôbec v láske.

FOTOGALÉRIA: Novak Djokovič

Spolu vyhrali 65 grandslamových titulov - "Veľká trojka" Novak Djokovič, Rafael Nadal a Roger Federer. Srb Djokovič je rekordérom s 23 titulmi, nasleduje Španiel Nadal s 22 a za ním je Federer s 20 grandslamových titulov v dvojhre. O členoch "Veľkej trojky" prehovorila nedávno Francúzka Marion Bartoliová, bývalá svetová deviatka a grandslamová šampiónka.

"Federer bol obľúbený pre svoju eleganciu, Nadal bol uznávaný pre svoju bojovnosť, vďaka ktorej vyhral 14-krát Roland Garros. Ale nikto nemá rád tretieho člena Veľkej trojky,” cituje Bartoliovú portál Tennis365. "Myslím si, že si zaslúži rešpekt každého, ale pokiaľ ide o lásku verejnosti, veci sú trochu iné. Je len v ľudskej povahe fandiť jednému alebo druhému a ignorovať tretieho. Myslím si, že Djokovič ukončí kariéru ako hráč s najväčším počtom grandslamových výhier. Takže dostane všetko ostatné,” dodáva Francúzka.

Novak Djokovič na US Open 2023
Djokovič pri návrate na US Open zvalcoval súpera: Vráti sa na post jednotky Zobraziť článok

Roger Federer a Rafael Nadal sa tešia obrovskej popularite po celom svete, fanúšikovia ich stále milujú. To sa nedá povedať o Novakovi Djokovičovi, ktorí sa často na svojich zápasoch stretáva s negatívnymi reakciami fanúšikov. Ako nedávno vyhlásil, vyhovuje mu to a slúži to ako palivo pre jeho motiváciu. Aktuálne štartuje na US Open, kde úspešne zvládol prvé kolo a zaistil si návrat na pozíciu svetovej jednotky.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});