Najsexi atlétka vyzvala na súboj hviezdneho Haalanda: V kráse dominuje, zvíťazí aj v behu?

Nemecká bežkyňa Alica Schmidt (24) vyzvala hviezdu futbalového sveta na súboj! Sexi atlétka by chcela s Haalandom odbehnúť preteky na ...

Nemecká bežkyňa Alica Schmidt (24) vyzvala hviezdu futbalového sveta na súboj! Sexi atlétka by chcela s Haalandom odbehnúť preteky na 400 metrov.

Fotogaléria

Erling Haaland dokáže vyvinúť rýchlosť cez 35 kilometrov za hodinu, to ho zaraďuje medzi najrýchlejších futbalistov na svete. Nemecká bežkyňa Schmidtová však tvrdí, že by dokázala na "štyristovke" nórsku hviezdu poraziť.

Rekord jednej z najkrajších nemeckých športovkýň na 400m je niečo málo cez 52 sekúnd.

Alica dostala nápad na preteky s Haalandom, keď 21. augusta na MS v atletike odpovedala na otázky médií a nórsky denník Dagbladet sa jej spýtal, či by v bežeckej súťaži dokázala poraziť obľúbenú hviezdu krajiny Haalanda.

Schmidtová sa na chvíľu zamyslela a potom povedala: "Hmm, neviem - možno. Myslím, že na 400 metrov áno. Na 200 metrov by to bolo ťažšie. Bola by som rada, keby sa preteky uskutočnili."

Na otázku, kedy by sa preteky mohli uskutočniť, odpovedala: "Neviem, musím sa ho opýtať. Ale som vždy pripravená."

Potom sa Alica obrátila do kamier a povedala: "Haaland, ak budeš pripravený na preteky, budem rada. Uvidíme, kto bude rýchlejší!"

Nebolo by to prvýkrát, čo by Alica nastúpila proti profesionálnemu futbalistovi.

Pred dvoma rokmi dráhová hviezda, ktorú na Instagrame sledujú viac ako štyri milióny ľudí, porazila Haalandovho bývalého spoluhráča z Borussie Dortmund Matsa Hummelsa.

Obranca, ktorý v roku 2014 vyhral s Nemeckom majstrovstvá sveta, padol na zem po behu na 400 metrov na dráhe v Dortmunde.

Hviezda bundesligy, ktorá má teraz 34 rokov, priznala: "Panebože, toto bola najhoršia vec, akú som kedy urobil."

Hummels dodal: "Som veľmi rád, že som si vybral futbal. Vyzerá to tak jednoducho."

Alica k videu na YouTube pripojila titulok: "Stretla som sa s futbalovým majstrom sveta z roku 2014 Matsom Hummelsom v Dortmunde na veľmi vzrušujúcej udalosti. Išlo o to, kto z nás dokáže rýchlejšie šprintovať na 400 metrov. A ukázalo sa, že to bola jedna z najvzrušujúcejších výziev roka pre mňa aj pre Matsa!"

Na otázku nemeckej televíznej stanice Sport1, či mala niekedy problém sústrediť sa na beh kvôli obrovskému humbuku na sociálnych sieťach, odpovedala: "Vôbec nie. Sústredím sa na svoj šport. Viem, čoho som schopná. Tvrdo pracujem a robím všetko pre to, aby som dosiahla čo najlepšie výsledky."

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});