Uvidí Trenčín ďalšiu veľkú hokejovú rozlúčku? V hre dve slovenské legendy

Ešte doznieva veľkolepá rozlúčka legendárneho útočníka a trojnásobného víťaza Stanley Cupu Mariána Hossu. Už sa však hovorí o tom, že ...
  • Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa

Ešte doznieva veľkolepá rozlúčka legendárneho útočníka a trojnásobného víťaza Stanley Cupu Mariána Hossu. Už sa však hovorí o tom, že Trenčín by čoskoro mohol privítať ďalšiu podobnú rozlúčkovú akciu. V hre tieto dve slovenské legendy!

FOTOGALÉRIA: Hossa rozlúčka

Veľkolepá rozlúčka Mariána Hossu v Trenčíne je za nami. Akcia dopadla na jednotku, pochvaľovali si fanúšikovia, slovenské aj zahraničné hokejové legendy, medzi ktorými nechýbali esá ako Nicklas Lidstrom či Jonathan Toews. Agent Hossu a organizátor celej akcie Peter Neveriš prezradil, že už sa pohráva s myšlienkou usporiadať niečo podobné pre ďalších víťazov Stanley Cupu.

"Máme stále pár hráčov, napríklad aj priamo v Trenčíne, ktorí by si zaslúžili rovnakú rozlúčku. Trenčín je skvelé hokejové mesto s výbornými fanúšikmi. Viem si budúci rok predstaviť, že by sme do jeho domoviny dostali ďalšieho hráča," hovoril Neveriš pre tvnoviny.sk.

Hossa si na golfe po návale práce s rozlúčkou oddýchol.
Hokejová legenda Marián Hossa má za sebou náročný víkend: Golfová bodka za rozlúčkou! Zobraziť článok

Uviedol aj dve konkrétne mená slovenských legiend, víťazov Stanleyho pohára. Naposledy kariéru ukončil dlhoročný kapitán Bostonu Bruins Zdeno Chára, víťaz Norrisovej trofeje pre najlepšieho obrancu NHL a držiteľ rekordu v počte odohratých zápasov medzi obrancami v zámorskej profilige. "Áno, určite, radi by sme ho ešte uvideli na trenčianskom „zimáku". Rovnako sa chceme porozprávať s Majom Gáboríkom, ako sa cíti zdravotne a či ešte niekedy bude vôbec schopný obuť si korčule," prezradil Neveriš.

Chára aj Gáborík sa zúčastnili Hossovej rozlúčky a na vlastnej koži zažili čaro tejto akcie. Chára sa objavil priamo na ľade, Gáborík nehral pre zranenie kolena a bol v pozícii trénera. "Obaja zažili tú skvelú atmosféru z Hossovho rozlúčkového zápasu a práve oni budú hlavnou hviezdou večera. Sú rodákmi z Trenčína a žijú v ňom. Verím, že ak im podrobne vysvetlíme náš zámer a všetko nastavíme tak, ako má byť, nepredpokladáme, že povedia nie," verí organizátor Hossovej rozlúčky v pozitívny smer udalostí.

Jasno má aj o približnom termíne konania tejto akcie. Fanúšikovia v Trenčíne si veľkolepú rozlúčkovú exhibíciu možno užijú znova už budúce leto! "S oboma sa chcem v dohľadnej dobe porozprávať, že aký termín si oni predstavujú. Za mňa však vidím ako najschodnejší variant opäť leto, či už budúce alebo o dva roky. Uvidíme, ako to celé skončí," dodal Peter Neveriš.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});