Bývalý kolega Schumachera prehovoril: Takáto je pravda o Michaelovi!

Bývalý brazílsky jazdec Rubens Barrichello (51) prehovoril o svojom niekdajšom kolegovi z Ferrari Michaelovi Schumacherovi (54).
  • Zdroj: NORTHFOTO

Bývalý brazílsky jazdec Rubens Barrichello (51) prehovoril o svojom niekdajšom kolegovi z Ferrari Michaelovi Schumacherovi (54).

FOTOGALÉRIA: Michael Schumacher

Schumacher je mimo očí verejnosti od nešťastného roku 2013, keď sa vážne zranil pri lyžovačke v Alpách. Verejnosť stále čaká na nové správy ohľadom jeho zdravotného stavu. Rodina mlčí už desať rokov!

Jean Todt, najlepší priateľ Michaela Schumachera a jeho bývalý šéf v tíme Ferrari, má k nemu dokonca prístup v jeho dome na brehu Ženevského jazera, kde ho podľa vlastných tvrdení navštevuje dvakrát do mesiaca.

„Prosím, nechajte ho na pokoji. Rešpektujte želanie jeho manželky Corinny a detí. Samozrejme, všetci vieme, aké sú následky tej nehody. Ale každý, kto verejne tvrdí, že niečo vie, tak klame. Celý ten čas ho navštevujem. On a jeho rodina je aj moja rodina,“ povedal dnes 77-ročný Francúz, ktorý v rokoch 2000 až 2004 vyhral s Michaelom v tíme Ferrari päť po sebe idúcich majstrovských titulov v F1.

Valentína sa rada ukazuje na Instagrame.
Slávny futbalista prežíva ťažké časy: Táto sexica mu dala kopačky! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});