Prestupové špekulácie okolo Kyliana Mbappého neutíchajú: Tajný plán Realu Madrid?

Sága pokračuje. Po odchode Neymara (31) z PSG to síce vyzeralo tak, že by Kylian Mbappé (24) mohol zostať v Paríži, no nemecký denník ...
  • Zdroj: TASR/AP

Sága pokračuje. Po odchode Neymara (31) z PSG to síce vyzeralo tak, že by Kylian Mbappé (24) mohol zostať v Paríži, no nemecký denník Bild prišiel s prekvapivou informáciou. Real Madrid ho údajne chce získať ešte počas tohto leta.

FOTOGALÉRIA: Prestupové špekulácie okolo Kyliana Mbappého neutíchajú

Budúcnosť hviezdneho Francúza je neistá. Počas aktuálneho prestupového obdobia sa už objavilo množstvo špekulácii, či odíde, alebo zostane v Paríži Saint-Germain. Dlhodobo najvážnejším záujemcom o služby rýchlonohého útočníka je Real Madrid. Ten ho chcel pôvodne získať až o rok, keď mu v PSG vyprší zmluva a k dispozícii bude ako voľný hráč.

Pre vedenie francúzskeho veľkoklubu by bolo ale veľmi kruté, keby za svoj klenot nezískalo ani cent. Z tohto dôvodu sa počas uplynulého týždňa v médiách objavili správy, že Mbappé nakoniec podpíše nový kontrakt so stanovenou výkupnou klauzulou. Zadarmo by teda určite neodišiel.

Práve o tomto pláne sa podľa Bildu dozvedel ​Real Madrid. Španielsky tím chce preto na PSG vytvoriť tlak a poslať ponuku za najlepšieho strelca majstrovstiev sveta 2022 v Katare ešte počas tohto leta. Urobiť tak vraj plánuje tesne pred koncom prestupového obdobia. Suma, za ktorú chce „biely balet" získať Kyliana Mbappého by sa mala pohybovať na úrovni 120 miliónov eur.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});