Oslabený West Ham si doma poradil s Chelsea, Aston Villa nedala Evertonu žiadnu šancu

Futbalisti West Hamu United zvíťazili v nedeľňajšom zápase 2. kola anglickej Premier League nad londýnskymi rivalmi z Chelsea 3:1. Vydarenú ...
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalisti West Hamu United zvíťazili v nedeľňajšom zápase 2. kola anglickej Premier League nad londýnskymi rivalmi z Chelsea 3:1. Vydarenú premiéru v novom klube zažil James Ward-Prowse, ktorý prihral na dva góly „kladivárov".

FOTOGALÉRIA: 2. kolo Premier League: West Ham - Chelsea

Tie strelili už v siedmej minúte Naif Aguerd a v 53. Michail Antonio. Za hostí sa presadil v 28. minúte Carney Chukwuemeka. Chelsea mohol pred prestávkou poslať do vedenia Enzo Fernandez, no nepremenil penaltu. V 67. minúte dostal druhú žltú kartu domáci stopér Aguerd a Chelsea si v závere vypracovala tlak, gól však nestrelila, naopak v nadstavenom čase inkasovala tretí, keď premenil penaltu Lucas Paqueta. „Blues" majú na konte iba jeden bod, West Ham je so štyrmi priebežne šiesty.

Hráči Aston Villy vyhrali nad Evertonom vysoko 4:0 a pripísali si prvý triumf v sezóne. Everton je s dvoma prehrami a skóre 0:5 na poslednom mieste tabuľky.

Neymar sa v Saudskej Arábii dočkal krásneho uvítania.
Nádherné privítanie Neymara v Saudskej Arábii: Fanúšikovia si ale na jeho debut ešte musia počkať Zobraziť článok

Sumáre:

Aston Villa - Everton FC 4:0 (2:0)
Góly:
18. McGinn, 24. Douglas (z 11m), 51 Bailey, 75. Duran

West Ham United - Chelsea FC 3:1 (1:1)
Góly:
7. Aguerd, 53. Antonio, 90.+5 Paqueta (z 11m) - 28. Chukwuemeka, ČK: 67. Aguerd
 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});