Nečakaná predpoveď futbalovej legendy: Dám krk na to, že TENTO tím vyhrá Premier League.

Anglická futbalová legenda Stuart Pearce (61) prišla s nečakanou predikciou víťaza Premier League.

Anglická futbalová legenda Stuart Pearce (61) prišla s nečakanou predikciou víťaza Premier League.

Fotogaléria

Manchester City, ktorý sa pokúša získať štvrtý ligový titul za sebou, v úvodnom zápase premiér League porazil Burnley, no počas stretnutia prišiel o hviezdneho záložníka Kevina De Bruyneho.

Bývalý anglický obranca sa domnieva, že De Bruyneho zranenie, ktoré maže Belgičana vyradiť až na 4 mesiace, ovplyvní sezónu kanoniera Erlinga Haalanda a zabráni Manchesteru City získať trofej pre víťaza Premier League.

Arsenal a Manchester United sú podľa Pearcea tímy, ktoré sa budú snažiť zachytiť každé zaváhanie úradujúceho majstra, no verí, že po takmer 100 rokoch má šancu na zisk ligového titulu taktiež Newcastle.

Newcastle sa od prevzatia klubu Saudskou Arábiou v roku 2021 zmenil zo zostupujúceho mužstva na uchádzača o prvú štvorku. V minulej sezóne skončil tento tím štvrtý a vo svojom premiérovom dueli v aktuálnej sezóne porazil Aston Villu 5:1.

"Ak mám byť úprimný, myslím si, že Newcastle tento rok vyhrá ligu. Dám na to krk," povedal bývalý anglický obranca Pearce pre talkSPORT.

"S tým, ako sa im podarilo doplniť káder a ako sa veci v Newcastli vyvíjajú, im dávam veľké šance. Bol som tam minulý rok niekoľkokrát a to miesto je úplne rozbúrené."

"Myslím si, že ak budú všetci fit a budú mať dobrú formu, mohli by vyhrať Premier League. A myslím si, že tento zápas v sobotu večer by mohol byť ukazovateľom toho, či na to majú"

Newcastle si v sobotu večer na Etihad Stadium zmeria sily s úradujúcim majstrom Premier League Manchestrom City.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});