Škrtel prepadol Štetinu pri rozhovore: Skôr dá Weiss gól hlavou, ako ty nožničkami!

Obranca Lukáš Štetina (32) vystrihol ukážkové nožničky a poslal Spartak Trnavu do finále kvalifikácie Európskej konferenčnej ligy. Bývalý ...
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Obranca Lukáš Štetina (32) vystrihol ukážkové nožničky a poslal Spartak Trnavu do finále kvalifikácie Európskej konferenčnej ligy. Bývalý reprezentačný kapitán Martin Škrtel ho prepadol pri rozhovore a takto to dopadlo!

FOTOGALÉRIA: Štetina Trnava

Obranca Lukáš Štetina sa stal nečakaným hrdinom Trnavy. Vystrihol nožničky ako z futbalovej učebnice a rozhodol o výhre Spartaka v domácej odvete 3. predkola Európskej konferenčnej ligy s Lech Poznaň 3:1. Nádherný postupový gól, ktorým poslal Spartak do finále kvalifikácie. V tom narazí Trnava na ukrajinský Dnipro, ktorý hrá svoje domáce zápasy v Košiciach.

Na snímke tréner Spartaka Michal Gašparík počas odvetného zápasu 3. predkola Európskej konferenčnej ligy (EKL) medzi FC Spartak Trnava - Lech Poznaň vo štvrtok 17. augusta 2023 v Trnave.
Tréner Michal Gašparík po postupe: Štadión má svoje čaro a dokážeme vyhrať nad každým, keď sa vypredá! Zobraziť článok

Na trnavskom štadióne nechýbal ani bývalý reprezentačný kapitán a hráč Spartaka Martin Škrtel. Ten počas zápasu burcoval v kotli, povzbudzoval z plného hrdla a obrovskú radosť netajil ani po záverečnom hvizde. V útrobách štadióna prepadol postupového hrdinu Štetinu pri rozhovore s médiami. "Toto som ešte nevidel, aby si ty dal nožnicami gól," chytal sa Škrtel neveriacky za hlavu. "Maťko, naučím ťa to. Na konci kariéry ťa to naučím," reagoval so smiechom Štetina. "Čakal som všeličo, ale aby dal Štetina nožnicami gól? To skôr dá Weiss hlavičkou gól ako Štetina nožničkami," dodal Škrtel. 

 

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});