Tréner Michal Gašparík po postupe: Štadión má svoje čaro a dokážeme vyhrať nad každým, keď sa vypredá!

Trnava to dokázala! Spartak vyhral proti Lechu Poznaň 3:1 (celkové skóre dvojzápasu 4:3) a postúpil do finálového boja o EKL. K súperovi ...

Trnava to dokázala! Spartak vyhral proti Lechu Poznaň 3:1 (celkové skóre dvojzápasu 4:3) a postúpil do finálového boja o EKL. K súperovi to nebude mať ďaleko. Stretne sa s ukrajinským Dnipro-1, ktoré hrá domáce stretnutia v Košiciach.

Fotogaléria


Michal Gašparík po bol po záverečnom hvizde nadšený "Hovoril som to pred zápasom, že štadión má svoje čaro a dokážeme vyhrať nad každým, keď sa vypredá. Takto sa hrá pohár, priniesli sme výsledok, ktorý nás udržal v hre a dnes sme to rozbalili. Myslím si, že nám to vyšlo. Mali sme dva dni voľna a rozmýšľal som ako nájsť cestu cez Lech. Hráči na ihrisku to urobili fantasticky a Štetina dal neskutočný gól. Konečne sme prešli cez 3. predkolo," povedal pre RTVS tréner Spartaka Trnava

Martin Mikovič mal po zápase slzny na krajíčku. "Ťažko sa hľadajú slová. Dobre sme sa pripravili a hrali sme úplne odlišne ako v Poľsku. Štetina dal neskutočné nožničky, ale aj také príbehy prináša život. Vedel som, že Lech má kvalitu, ale mali až príliš silné vyjadrenia. Takáč predviedol takéto zákroky v minulej sezóne a veľmi nám na konci pomohol," uviedol kapitán bílých andelov.

Lukáš Štetina dokázal streliť nádherný gól, ktorý dostal prívlastok postupový. "Predviedli sme dobrý kolektívny výkon, gól bol len čerešničkou na torte. Nevedel som, či to mieri do brány, ale našťastie to tam padlo. Fanúšikovia boli perfektní, ďakujeme aj im a je to z veľkej časti aj ich zásluha," vyjadril sa obranca Spartaka Trnava a autor postupového gólu.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});