Oplzlé slová fanúšikov Sparty! Priateľku Denisa Vavra urážali: TAKTO reagovala

Známa česká influencerka Šárka Peková je v Česku veľmi populárna. Pražskí fanúšikovia jej počas zápasu Sparty s Kodaňou posielali oplzlé ...

Známa česká influencerka Šárka Peková je v Česku veľmi populárna. Pražskí fanúšikovia jej počas zápasu Sparty s Kodaňou posielali oplzlé odkazy.

Fotogaléria

Počas odvetného zápasu 3. predkola Ligy majstrov medzi Spartou a Kodaňou vulgárne urážali nášho reprezentant Denisa Vavra a jeho priateľku, českú influencerku Šárku Pekovú.

"Na štadión som nešla dobrovoľne, pretože som presne vedela, že to fanúšikovia urobia. Bola som na to psychicky pripravená a vôbec ma to neprekvapilo,"  povedala Češka pre TV Nova.

"Už pred žrebom som to doma povedala Denisovi a doma som povedala rodičom, že budú na mňa skandovať a že to budú urážky. Už dlhšie som vedel, ako sú českí fanúšikovia nastavení, a teraz nemyslím len sparťanov. Vedel som, že budú používať moje meno, aby Denisa naštvali," hovorí Šárka Peková.

"Nebudem klamať, nie je to vôbec príjemné. Veľakrát sa snažím byť nad vecou. Dokonca aj s niekoľkými priateľmi, ktorí sú fanúšikmi Sparty, sa to snažím zľahčovať a robiť si z toho srandu. Ale samozrejme, sú situácie, keď mi to nie je úplne príjemné," pokračovala trochu sklamaná Peková.

"Pýtam sa sama seba, čo som komu urobila, že musím znášať takú nechutnú nenávisť. Nemyslím si, že som urobila niečo také hrozné. Ešte pred dvojzápasom Kodaň - Sparta som Sparte prejavovala úctu. Absolútne nechápem, o čo týmto indivíduám na sociálnych sieťach ide," zamýšľa sa priateľka Denisa Vavra v rozhovore pre Novu.

"Myslím si, že toto do futbalu absolútne nepatrí. Je nechutné, keď na štadióne urážajú priateľku hráča. Je nechutné, keď je žena urážaná všeobecne. Žijeme v dobe, keď sa takéto veci odsudzujú, ale Sparta to vlastne podporila. Hrá veľkoklub, ale v tomto smere sa v mojej knihe prepadla na samé dno. Keby to bol naozaj veľký klub, tak vydá vyhlásenie, že sa od toho dištancuje a že takéto správanie na štadióny nepatrí," povedala smutne Šárka Peková.

A čo na to samotný Vavro? "Denis to neriešil. Len mi povedal, že žiadny fanúšik by nemal urážať jeho rodinu a priateľky," prezradila Peková.


Šárka vie, kde to všetko začalo. "Všetko vychádzalo z pesničky Cashana Bulhara, ktorý ma nikdy predtým nevidel a ani som s ním nikdy nehovorila. Potom o mne napísal pieseň, kde niektoré časti naozaj nie sú lichotivé a zachádzajú do extrémov. Samozrejme, že je to všetko absolútny nezmysel a je to špinavé ohováranie," povedala česká influencerka.

Text piesne je v podstate nezverejniteľný. "Všetky nechutné nadávky sú založené na tejto piesni, s ktorou nemám nič spoločné, a je to len výmysel dotyčného rapera," spresnila Peková, ktorá možno celú situáciu rieši.

"Všetko som to už riešila s právnikmi, ktorí sa na to zameriavajú. Povedali mi, že ide o jednoznačné poškodenie môjho mena. Situácia sa dá riešiť súdnou cestou, ale musím si rozmyslieť, či mi to stojí za to. Zatiaľ neviem. Som toho názoru, že s debilmi sa aj tak nedá vyhrať," uzavrela v rozhovore pre TV Nova.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk