Slovan aj v odvete bez najväčšej ofenzívnej hviezdy: Weiss ml. objasnil dôvod svojej absencie!

Úradujúci slovenský majster ŠK Slovan Bratislava nastúpi v utorok o 19:00 na odvetný zápas 3. predkola futbalovej Ligy majstrov proti ...
  • Zdroj: TASR/AP

Úradujúci slovenský majster ŠK Slovan Bratislava nastúpi v utorok o 19:00 na odvetný zápas 3. predkola futbalovej Ligy majstrov proti izraelskému tímu Maccabi Haifa. Po nepriaznivom výsledku 1:2 v domácom prostredí síce šanca na postup stále žije, no Slovanu ani tentokrát nepomôže líder ofenzívy Vladimír Weiss mladší (33).

Mnohonásobný slovenský reprezentant exkluzívne pre Nový Čas vysvetlil, prečo s tímom nevycestoval na rozhodujúci zápas v boji o postup do play-off.

FOTOGALÉRIA: Weiss ml. objasnil dôvod svojej absencie!

Vladimír Weiss ml. nezasiahol ani do úvodného stretnutia na Tehelnom poli a vynechal aj víkendové stretnutie slovenskej Niké ligy na pôde Skalice. Naposledy nastúpil v belasom drese pred deviatimi dňami proti Banskej Bystrici. Práve v tomto dueli utrpel neviditeľné, no nepríjemné zranenie. „Mám silno nakopnutú achilovku. Dnes som bol na vyšetreniach. Nemám to nijako natrhnuté a ani to nie je nič vážne. Nakopnutím však došlo k zápalu a bola tam menšia pomliaždenina. Z toho dôvodu to je veľmi citlivé," prezradil exkluzívne pre náš denník.

Doba liečby Achillovej šľachy sa vzhľadom na jej nevyspytateľnosť odhaduje len veľmi ťažko. „Neviem, či to je na týždeň alebo na tri. Uvidím podľa toho, ako dlho to bude bolieť. Nemalo by ma to vyradiť na dlhšie, ale je to, bohužiaľ, nepríjemné miesto. Verím, že čo najskôr to prestanem cítiť a budem sa môcť pripojiť k mužstvu," povedal Weiss ml. na margo predpokladanej dĺžky svojej absencie.

Napriek tomu, že prognózy neboli priaznivé, skúsený krídelník robil všetko preto, aby mohol pomôcť svojmu tímu v kľúčovom stretnutí. „Až do nedele som sa snažil dať dokopy. Pred odletom som to skúšal aj na tréningu, ale cítil som, že na utorňajší zápas to určite nebude, a tak som s družstvom neodletel. Ostal som tu a budem sa liečiť," uzavrel kapitán najúspešnejšieho slovenského futbalového klubu. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk