Bratranec Micka Schumachera prehovoril: Kto je za jeho vyhadzovom z tímu Haas?

Môže za jeho vyhadzov Rus Nikita Mazepin? Po vlaňajšej sezóne F1 ukončil tím Haas spoluprácu s Mickom Schumacherom (24).
  • Zdroj: Northfoto

Môže za jeho vyhadzov Rus Nikita Mazepin? Po vlaňajšej sezóne F1 ukončil tím Haas spoluprácu s Mickom Schumacherom (24).

FOTOGALÉRIA: Mick Schumacher

Vedenie americkej stajne minulý rok pred záverečnou Veľkou cenou v Abú Zabí oznámilo, že novým pilotom Hülkenberga, ktorý nahradí Schumachera, bude Dán Kevin Magnussen.

Teraz ale bratranec Micka David Schumacher pre Sport 1 prezradil, že za vyhadzovom syna sedemnásobného šampióna Michaela Schumachera nie sú oba výkony, ale aj jeho bývalý kolega Mazepin.

Bývalý šéf Michaela Schumachera odmieta debaty o nudnom seriáli efjednotky.
Schumiho ex-šéf Briatore nesúhlasí s kritikmi dominancie Verstappena: Efjednotka je populárnejšia než kedykoľvek predtým! Zobraziť článok

„Problémom Micka bolo, že v nováčikovskej sezóna sa v skutočnosti nemohol porovnávať s Mazepinom. Obaja boli nováčikovia, no Mick bol oveľa lepší ako Mazepin, takže nemal nastavené patričné zrkadlo. Ako mladý jazdec však niečo také na rozvoj veľmi potrebujete,“ povedal David pre Sport1. „V druhom roku však už k sebe dostal veľmi silného kolegu v osobe Kevina Magnussena. Nemyslím si, že dal Haas Schumacherovi dosť času na rozvoj v takýchto podmienkach. Pretože F1 je neuveriteľne komplikovaná,“ dodal Mickov bratranec.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});