Slovan má smolu, Žilina sa nabalí: Hviezdu našej ligy chce tento zahraničný klub!

MŠK Žilina sa rysuje zaujímavý obchod a Slovan má smolu! Hviezdu našej ligy a slovenského reprezentanta Adriána Kaprálika (21) lanári ...
  • Zdroj: TASR - Daniel Stehlík

MŠK Žilina sa rysuje zaujímavý obchod a Slovan má smolu! Hviezdu našej ligy a slovenského reprezentanta Adriána Kaprálika (21) lanári zahraničný klub, ponúka sedemmiestnu čiastku.

FOTOGALÉRIA: Kaprálik

Slovenský reprezentant v službách MŠK Žilina Adrián Kaprálik (21) a jeho výkony sú ozdobou našej ligy. Niekoľko mesiacov sa špekulovalo o záujme zo strany Slovana Bratislava, ale rokovania sa nedostali do pokročilej fázy. Belasí majú smolu, pretože jeden z najlepších mladých slovenských futbalistov súčasnosti môže zamieriť do zahraničia.

Juraj Kucka z ŠK Slovan Bratislava (v popredí) sa teší zo streleného gólu.
Kucka hodnotí šance Slovana v Lige majstrov: TOTO je náš veľký sen! Prehovoril aj o konci kariéry Zobraziť článok

Podľa miestnych médií má záujem o rýchlonohého Kaprálika holandský SC Heerenveen. Tento záujemca je údajne ochotný zaplatiť za slovenského futbalistu 1,2 milióna eur. Platnú zmluvu pod Dubňom má do leta 2024 a tak musí vedenie Žiliny rýchlo spraviť rozhodnutie: nová zmluva alebo predaj, pretože hrozí, že o svoju hviezdu o rok môže prísť zadarmo.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});