Sagan ukázal ďalšie fotky z jeho luxusného hotela: To, ako vyzerajú izby, vás prekvapí

Slovenský cyklista Peter Sagan (33) po sezóny končí profesionálnu kariéru v cestnej cyklistike. Viac sa chce venovať rodine a teraz už ...

Slovenský cyklista Peter Sagan (33) po sezóny končí profesionálnu kariéru v cestnej cyklistike. Viac sa chce venovať rodine a teraz už aj novému podnikaniu.

Fotogaléria

Trojnásobný majster sveta otvoril v Žiliny Športhotel. Ďalšími fotkami z exteriéru a interiéru krásneho sídla sa pochválil na sociálnej sieti Instagram.

„Hotel SP resort sa nachádza v mestskej časti Závodie, len 2 km od historického centra Žiliny. Ponúka klimatizované izby, reštauráciu so slnečnou terasou s výhľadom na mesto Žilina, Malú a Veľkú Fatru, kaviareň, wellness centrum, masáž, fitness a výstavné siene 3-násobného majstra sveta Petra Sagana,“ píše sa na webe hotelového komplexu Tourminátora.

Jedna z najsexi slovenských športovkýň Zuzana Bernardová, za slobodna Stromková, prišla o oko.
Horor 9 mesiacov po pôrode: Olympionička Stromková prišla o oko pri milovanom koníčku! Zobraziť článok

Hotel ponúka wellness centrum so záhradou, kde nájdete bazén, jacuzzi, fínsku, parnú a infra saunu. Rezort má aj vlastného maséra. Najväčšou zaujímavosťou hotela sú izby a apartmány, ktorú sú tematicky zariadené na tému cyklistických pretekov.

Slovenský cyklista kúpil honosné sídlo v Žiline na pozemku o rozlohe viac než 8-tisíc štvorcových metrov v roku 2016. Zaplatiť mal viac ako 1,7 milióna eur. Podľa odhadu Nového Času ho mohla celá rekonštrukcia vyjsť minimálne na 500-tisíc až milión eur.

Tréner Vladimír Weiss st.
Futbalový Slovan čaká ťažký súper v Lige majstrov: Trénera Weissa trápi veľká strata Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});