Horor 9 mesiacov po pôrode: Olympionička Stromková prišla o oko pri milovanom koníčku!

Krutá hra osudu! Stačil okamih a život jednej z najkrajších slovenských športovkýň sa navždy zmenil: Už nikdy neuvidí na jedno oko! A ...
  • Zdroj: facebook.com/stromkovazuzana

Krutá hra osudu! Stačil okamih a život jednej z najkrajších slovenských športovkýň sa navždy zmenil: Už nikdy neuvidí na jedno oko! A čas ukáže, či bude potrebovať implantát...

Akrobatická lyžiarka Zuzana Stromková (33), dnes Bernardová, je momentálne na materskej dovolenke a miesto toho, aby si toto krásne obdobie užívala, prežíva ťažké obdobie a je obdivuhodné, že nestratila nič zo svojho typického úsmevu. Nestratila ho ani teraz, keď ju postihol úraz, ktorý navždy zmení jej život.

FOTOGALÉRIA: Tragédia v živote slovenskej olympioničky Zuzany Stromkovej

Fotografiou a správou, ktorú zverejnila na sociálnych sieťach rodáčka z Liptovského Mikuláša a kamarátka našej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej, všetkých šokovala. Okamih, ktorý jej život obrátil naruby, opísala takto: „Mala som úraz. Do oka mi vpálila loptička a za stotinu času porušila všetko, čo sa v ňom nachádza. Na príjme v nemocnici mi doktorka povedala, že to dobre nevyzerá… vidím tmu, ale schránka oka sa po skoro trojhodinovej operácii podarila zachrániť a v najbližších mesiacoch sa ukáže, či prijme zdravé oko to nevidiace, alebo sa bude musieť vymeniť za implantát," uviedla slovenská olympionička.

"Aj keď vidieť na jedno oko už nebudem, no stále je fajn mať aspoň to svoje a veriť, že sa nič neskomplikuje… Po pár dňoch vychádzam z nemocnice a je to pre mňa nová životná výzva, ale som vďačná aj za to, čo mám a že môžem pozerať na svet tým jedným," dodala.

Čas ukáže

Desivá nehoda sa slovenskej olympioničke stala pri jednom z fotení, ktoré sa po skončení športovej kariéry stalo jej koníčkom, paintballovej akcie, kde si v jednej chvíli dala dolu masku z tváre, ktorá bola povinnou výbavou aj pre tých, ktorí nehrali, a v tom okamihu skončila vypálená paintballová loptička v jej oku. V tom osudovom okamihu mala vlastne už odrobené, nehralo sa, a predsa odniekadiaľ priletela loptička, ktorá jej zmenila život. Ako večná optimistka verí, že to dopadne najlepšie, ako len môže.

Slovenská akrobatická lyžiarka Zuzana Bernardová (za slobodná Stromková) reprezentovala Slovensko na ZOH v Soči 2014.
Slovenská olympionička mala vážnu nehodu: Hrozné následky do konca života! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});