Škrtel sa pripravuje na novú dráhu: Priznal dve zaujímavé ponuky zo zahraničia!

Bývalý reprezentačný kapitán Martin Škrtel (38) sa pripravuje na novú kariérnu etapu. Priznal dve zaujímavé ponuky zo zahraničia!
  • Zdroj: ik

Bývalý reprezentačný kapitán Martin Škrtel (38) sa pripravuje na novú kariérnu etapu. Priznal dve zaujímavé ponuky zo zahraničia!

FOTOGALÉRIA: Martin Škrtel

Bývalý futbalový reprezentačný kapitán Martin Škrtel (38) sa nenudí ani po aktívnej kariére. Stále oblieka dres rodného Ráztočna, sleduje dianie v Spartaku Trnava, zúčastňuje sa aktivít svojho bývalého klubu FC Liverpool a venuje sa rodine. V rozhovore pre Denník Šport priznal, že sa pripravuje na novú kariérnu dráhu - podobne ako jeho bývalý reprezentačný spoluhráč Marek Hamšík sa chce vydať na trénerskú cestičku.

Martin Škrtel patrí bezpochyby k legendám svetového futbalu.
Film o legendárom obrancovi má za sebou poslednú klapku: Nechýbali slzy či dramatické momenty Zobraziť článok

„Zistil som, že najviac by som mohol posunúť svoje skúsenosti ďalej vtedy, keby som sa venoval trénerskému remeslu. Dokončil som si A-licenciu a teraz uvidíme, ako sa to bude vyvíjať v budúcnosti," hovoril pre Denník Šport bývalý reprezentant a jedným dychom dodal, že už dostal aj zaujímavé ponuky zo zahraničia: „Dostal som už aj ponuky, nad ktorými som sa seriózne zamýšľal, ale napokon som ich zatiaľ odmietol. Obe boli z Turecka, z najvyššej súťaže, kde by som robil asistenta trénera."

Martin Škrtel je však momentálne zaneprázdnený aktivitami súvisiacimi s blížiacou sa premiérou jeho filmu a tak musí v najbližších mesiacoch zostať na Slovensku. To bol hlavný dôvod, pre ktorý odmietol ponuky z Turecka. „Do septembra mám však naozaj nabitý program, vrátane zazmluvnených vecí, ktoré nemôžem zrušiť. Blíži sa premiéra môjho filmu, čo bude spojené s marketingovými aktivitami, keď budem musieť byť na Slovensku. Po premiére sa môžem začať viac zaoberať tým, čomu sa budem chcieť ďalej venovať.“

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});