NHL sa bije o Tatara: Agent prehovoril, naznačil jeden problém

Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar (32) je naďalej na trhu s voľnými hráčmi v NHL. Jeho agent Todd Reynolds hovorí o obrovskom záujme, ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar (32) je naďalej na trhu s voľnými hráčmi v NHL. Jeho agent Todd Reynolds hovorí o obrovskom záujme, naznačil aj jeden problém.

FOTOGALÉRIA: tatar

Slovenský útočník Tomáš Tatar (32) zostáva jedným z najzaujímavejších voľných hráčov na trhu NHL. Vypršal mu dvojročný kontrakt s platom 4,5 milióna dolárov v New Jersey Devils. Aktuálne sa obzerá po novom klube a podľa slov jeho agenta Todda Reynoldsa je o jeho služby obrovský záujem. 

„Jeho agent Todd Reynolds pre ESPN povedal, že o Tatara je na trhu s voľnými hráčmi veľký záujem, aj keď tímy sú natlačené pod platovým stropom," píše zámorský novinár Greg Wyshynski. Reynolds naznačil, v čom spočíva pravdepodobne problém a prečo Tatar ani takmer dva týždne po otvorení trhu s voľnými hráčmi nemá podpísanú zmluvu. Záujem by bol, ale kluby majú problém s platovým stropom.

Wyshynski uvažuje, či problémom pri hľadaní nového klubu pre Tatara nemôžu byť aj jeho slabšie výkony v play off. V posledných 21 zápasoch vyraďovacej časti strelil iba jeden gól a zaznamenal jednu asistenciu. Reynolds povedal, že pri rozhovoroch s tímami mu nikdy neboli vyjadrené tieto obavy. Hoci nezohľadnil myšlienku, že by to mohlo byť predmetom internej diskusie pre vedenia niektorých klubov."

V súvislosti s Tatarom sa spomínalo už niekoľko tímov, napríklad New York Islanders, Philadelphia, Chicago či San Jose.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});