Hokejová komunita smúti: Tajomná smrť mladého útočníka († 20)

Hokejový svet je v šoku! Nádejného britského hokejistu Alexa Grahama našli bez známok života, príčina smrti je nateraz nejasná.
  • Zdroj: iStock

Hokejový svet je v šoku! Nádejného britského hokejistu Alexa Grahama našli bez známok života, príčina smrti je nateraz nejasná.

Graham pred mesiacom podpísal profesionálnu zmluvu s klubom Sheffield Steelers. Žiaľ, do hokejových zápolení už nezasiahne. Mladého útočníka našli mŕtveho a okolnosti jeho konca sú neznáme.

„Boli sme privolaní záchrannou službou East Midlands do nehnuteľnosti v Dronfielde v sobotu 24. júna okolo 14:50. Dvadsaťročný muž bol na mieste vyhlásený za mŕtveho. Javí sa, že v súvislosti s úmrtím neexistujú žiadne podozrivé skutočnosti a pripravuje sa spis,“ povedal hovorca polície pre miestny denník Sheffield Star.

„Sme zdrvení, keď musíme oznámiť, že počas víkendu nešťastne zomrel Alex Graham. Chceme popriať úprimnú sústrasť rodine, priateľom a spoluhráčom Alexa. Ocenili by sme, keby bol rodine poskytnutý čas a priestor, aby sa v nadchádzajúcich dňoch s touto tragickou stratou vyrovnala,“ stojí v oficiálnom vyhlásení klubu Sheffield Steelers.

Graham patril medzi veľké talenty svojho ročníka. V roku 2016 skúsil angažmán v Amerike, hral za juniorský tím Iowa Wild. Veľkú Britániu reprezentoval na MS do 18 a 20 rokov.

Dvojica si užíva luxusný život.
Opustil Real Madrid a oženil sa s oveľa staršou ženou: Rodičia smútili a on žije ako šejk Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});