Hviezdny poľský brankár prehovoril o desivom zážitku: Myslel som si, že zomriem

Desivý zážitok. Poľský brankár Wojciech Szczesny (33) sa na jar bál, že zomrie. Skúsený matador totiž počas zápasu Európskej ligy proti ...
  • Zdroj: Northfoto

Desivý zážitok. Poľský brankár Wojciech Szczesny (33) sa na jar bál, že zomrie. Skúsený matador totiž počas zápasu Európskej ligy proti Sportingu Lisabon pocítil neočakávanú bolesť na hrudi a bol nútený opustiť ihrisko. Teraz verejne priznal, že sa obával toho najhoršieho.

FOTOGALÉRIA: Wojciech Szczesny

V polovici apríla, v rámci úvodného štvrťfinálového zápasu Európskej ligy, nastúpil Juventus Turín proti Sportingu Lisabon. V bráne talianskeho celku sa predstavil Wojciech Szczesny, ktorý už ale pred polčasom musel byť vystriedaný. Hneď od prvých minút totiž pociťoval bolesť v oblasti srdca. „Pri súperovom rohovom kope som povedal Milikovi, že som zranený. Hráči Sportingu však už rozohrali akciu," opísal, ako sa vyvinula celá situácia. 

Z dôvodu, že sa bál o svoje zdravie, okamžite gestikuloval smerom k striedačke a pre istotu sa pýtal dole z hracej plochy. Podľa informácii médií brankár trpel zvýšenou srdcovou frekvenciou a dýchavičnosťou. Juventus ale rýchlo oznámil, že s Poliakom je všetko v poriadku. Po sérii testov sa navyše vrátil medzi tri tyče a chytal pravidelne až do konca ročníka. 

Poľský brankár Wojciech Szczesny.
Hviezda Juventusu vydesila fanúšikov, v slzách opúšťala ihrisko: Tu je dôvod! Zobraziť článok

Po sezóne ale Szczesny k nepríjemnej príhode povedal o niečo viac. „Bolo to desivé. Naozaj som si myslel, že zomriem. Mal som pocit, že mi exploduje srdce," priznal podľa britského denníka The Sun. 

Doteraz ho desí fakt, že stále nevie, čo neočakávané problémy spôsobilo. „Bolesť na hrudi bola strašná. Dodnes nepoznám dôvod. Pravdepodobne za to mohli problémy s chrbtom," uzavrel Szczesny. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});