Hviezda Juventusu vydesila fanúšikov, v slzách opúšťala ihrisko: Tu je dôvod!

Poľský brankár Wojciech Szczesny (32) na štadióne v Turíne všetkých poriadne vystrašil. Musel predčasne striedať vo štvrťfinále Európskej ...
  • Zdroj: Northfoto

Poľský brankár Wojciech Szczesny (32) na štadióne v Turíne všetkých poriadne vystrašil. Musel predčasne striedať vo štvrťfinále Európskej ligy medzi Juventusom a Sportingom Lisabon. Čo sa stalo?

Poliak sa v 41. minúte stretnutia chytal za hrudník a požiadal o lekársku pomoc. Po dvojminútovom ošetrení opúšťal brankár Juventusu ihrisko v slzách. Fanúšikovia na štadióne ho vyprevadili potleskom.

Nikto presne nevedel, čo sa stalo. Szczesny po zápase ukončil všetky dohady. „Chcel som sa nadýchnuť. Bol som nervózny a vystrašený. To je dôvod, prečo som plakal,“ vysvetlil Poliak.

„Už som našťastie v poriadku. Mám za sebou lekárske vyšetrenia, ktoré dopadli dobre. Testy ukázali, že nemám žiadne zdravotné problémy,“ dodal brankár Juventusu Turín.

Nie tak dávno lekári oživovali Christiana Eriksena na ihrisku počas zápasu na ME v roku 2020. Dánsky futbalista mal zástavu srdca. Sergio Agüero mal v roku 2021 v drese FC Barcelona tiež problémy s dýchaním. Neskôr Argentínčanovi diagnostikovali srdcovú arytmiu, pre ktorú ukončil profesionálnu kariéru.

Cristiano Ronaldo.
Ronaldo robí prievan v Al-Nassr: Postaral sa o výpoveď trénera?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});