Milan Škriniar to otvorene priznal: TOTO sa nám môže v budúcnosti vypomstiť!

O mimoriadne cennom víťazstve slovenských futbalistov v sobotňajšom zápase kvalifikácie ME 2024 na Islande 2:1 rozhodol bizarný moment ...
  • Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

O mimoriadne cennom víťazstve slovenských futbalistov v sobotňajšom zápase kvalifikácie ME 2024 na Islande 2:1 rozhodol bizarný moment zo 70. minúty.

FOTOGALÉRIA: Island - Slovensko

Za stavu 1:1 domáci kapitán Johann Gudmundsson napálil vo vlastnej šestnástke loptu do Tomáša Suslova a tá sa od jeho hlavy na prekvapenie všetkých (vrátane autora kuriózneho gólu) odrazila do siete.

Hostia si vďaka zisku troch bodov poistili druhé miesto v tabuľke J-skupiny a vzdialili sa hlavným konkurentom Bosne a Hercegovine s Islandom, na vedúce Portugalsko strácajú dva body. "Stále neviem, ako som rozhodol. Ležal som omráčený na zemi po údere do sánky. Videl som, ako Robo Boženík bežal ku mne. Pýtal som sa ho, či som dal gól. Musím si to pozrieť, lebo naozaj netuším, ako sa to celé zomlelo... Ale aj také góly platia a som rád, že možno vďaka nemu budeme spokojní po skončení kvalifikácie," prezradil Suslov. 

"V tejto chvíli však mám hlavne radosť z troch bodov. Boli vydreté a veľmi dôležité, veď Island je náš konkurent. Sme veľmi radi, že sme to zvládli, ale ešte nie je robota hotová. Musíme vyhrať v Lichtenštajnsku, potom to budeme považovať za zvládnutú časť," dodal Suslov, pre ktorého to bol druhý presný zásah za národný tím pri 19. štarte.

Na snímke sprava Hodur Magnússon (Island) a Tomáš Suslov (Slovensko) počas zápasu.
Suslov nemohol uveriť, že lopta skončila v sieti: Bláznivý gól! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});