Prečo sa zbavila olympijskej medaily? Atlétka fotila nahé akty, teraz TOTO

Účastníčka olympijských hier v Tokiu a zároveň držiteľka striebornej medaily v hode oštepom Poľka Maria Andrejczyková (27) ponúkla do ...
  • Zdroj: SITA/AP

Účastníčka olympijských hier v Tokiu a zároveň držiteľka striebornej medaily v hode oštepom Poľka Maria Andrejczyková (27) ponúkla do dražby svoj cenný kov s jednoznačným cieľom: Vyzbierať peniaze potrebné pre operáciu malého chlapca!

FOTOGALÉRIA: Maria Andrejczyková

Opäť bude slávnejšia! Sexi oštepárka pochádzajúca od našich severných susedov ukázala veľké srdce a po tomto čine bude jej obľúbenosť určite ešte väčšia. Spomínanú dražbu vyhral jeden z obchodných reťazcov, ktorý jej cenný kov bezprostredne vrátil.

 

 

„Spolu s peniazmi za medailu sme pre malého Miloszeka vyzbierali už viac ako 100-tisíc eur,“ uvádza sa v poslednej správe organizátorov zbierky pre chorého chlapca. Chlapca čaká v blízkej dobe operácia srdca v USA.

Maria je v rodnom Poľsku populárna už niekoľko rokov, nielen vďaka fantastickým športovým úspechom, no najmä obsahom, ktorý zverejňuje na sociálnych sieťach. Niektoré fotografie skutočne stoja za pozretie. Poľka dokonca prijala ponuku na fotenie nahých aktov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk