Temné obdobie hokejového búrliváka: Skončil Réway na psychiatrii naozaj kvôli liekom?

Čo sa to deje? Hokejista Martin Réway (28) opäť raz neprechádza zrovna najlepším obdobím svojho života. Na sociálnych sieťach sa totiž ...
  • Zdroj: TASR/Roman Hanc

Čo sa to deje? Hokejista Martin Réway (28) opäť raz neprechádza zrovna najlepším obdobím svojho života. Na sociálnych sieťach sa totiž fanúšikom v utorok priznal, že skončil na psychiatrickom oddelení. Za všetko vraj môžu tabletky na spanie...

FOTOGALÉRIA: Martin Réway

O Réwayovi je známe, že má za sebou divokú minulosť. Počas svojej hokejovej kariéry zažil veľké vrcholy, ale aj strmé pády. Aj tento fakt sa zrejme podpísal pod jeho celkové psychické zdravie.

Réway priznal problémy otvorene na instagrame, kde v utorok zazdieľal fotografiu svojej ruky s náramkom pacienta psychiatrického oddelenia v bližšie nešpecifikovanej nemocnici.

Martin Réway skončil na psychiatrii.
Slovenského hokejistu museli hospitalizovať: Prečo skončil na psychiatrii? Zobraziť článok

„Ahojte, nie som tu kvôli alkoholu ani drogám, takže nešpekulujte. Som tu kvôli práškom na spanie a je to ťažšie, ako si myslíte. Všetkým radím, aby sa tomu veľkým oblúkom vyhli,“ odkázal Réway na instagrame.

Nový Čas sa snažil s hokejistom spojiť, no do našej uzávierky nereagoval. Rodák z Prahy však iba nedávno, počas hokejových majstrovstiev sveta v Rige a Tampere, vystúpil v šou Richarda Lintnera Citronáda, kde otvorene priznal problémy so psychickou pohodou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});