Na Floride sa strhla surová bitka, Edmonton vyrovnal stav série

Hokejisti Edmontonu vyrovnali stav série s Vegas na 2:2 na zápasy, keď v noci na štvrtok zvíťazili v semifinále play off Západnej konferencie ...

Hokejisti Edmontonu vyrovnali stav série s Vegas na 2:2 na zápasy, keď v noci na štvrtok zvíťazili v semifinále play off Západnej konferencie na domácom ľade 4:1.

Fotogaléria

Toronto vyhralo na ľade Floridy 2:1 a znížilo v súboji tímov východu na 1:3 na stretnutia.

Oilers viedli v stretnutí už 4:0, v prvej tretine sa presadili Nick Bjugstad, Evan Bouchard v presilovke a Mattias Ekholm, v druhej pridal gól Ryan Nugent-Hopkins. Za hostí iba znížil v záverečnej dvadsaťminútovke Nicolas Roy.

Toronto otvorilo skóre v početnej výhode zásluhou Williama Nylandera. V 3. tretine zvýšil Mitchell Marner a hoci o dve minúty zaznamenal kontaktný gól v presilovke Sam Reinhart, Panthers sa už vyrovnať nepodarilo. Zraneného Iľju Samsonova v bránke Maple Leafs zastúpil Joseph Woll, ktorý si vo svojej premiére v play off pripísal 24 zákrokov.

V zápase Florida - Toronto sa po záverečnom klaksóne strhla hromadná bitka.

NHL play off

Florida - Toronto 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)

Góly: 53. Reinhart (Tkachuk, Bennett) – 24. Nylander (Bunting, Marner), 51. Marner (McCabe) /stav série: 3:1/

Edmonton - Vegas 4:1 (3:0, 1:0, 0:1)

Góly: 7. Bjugstad (Kostin), 8. Bouchard (McDavid, Nugent-Hopkins), 14. Ekholm (Draisaitl, Yamamoto), 35. Nugent-Hopkins (McDavid, Nurse) – 46. N. Roy (Carrier, Theodore) /stav série: 2:2/

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});