Prestupová bomba: Poprad ulovil hviezdu uplynulého ročníka!

Popradský hokejový klub oznámil skvelú správu pre všetkých fanúšikov kamzíkov. V budúcej sezóne bude ich dres obliekať hviezda uplynulého ...
  • Zdroj: TASR - František Iván

Popradský hokejový klub oznámil skvelú správu pre všetkých fanúšikov "kamzíkov". V budúcej sezóne bude ich dres obliekať hviezda uplynulého ročníka.

Novou tvárou v popradskej kabíne bude Max Gerlach, ktorý bol v uplynulej sezóne hviezdou Prešova. „Myslím si, že tu je mnoho vecí, ktoré pre organizáciu a tím idú pozitívnym smerom. Poprad má veľa dobrých hráčov, ktorí sa v budúcom roku pokúsia spraviť veľký krok k tomu, aby sme boli top tím v lige,“ povedal pre stránku HK Poprad Gerlach po príchode Gerlach.

Zámorský útočník sa stal v sezóne 2022/2023 najlepším strelcom i najproduktívnejším hráčom slovenskej extraligy. „Sme veľmi radi, že sme sa s Maxom dokázali dohodnúť. Má to pre nás veľký význam. Potrebovali sme produktívneho strelca, ktorý vie skórovať z rôznych situácií,“ povedal pre webovú stránku Popradu Ľudovít Jurinyi.

„Dokázal to aj minulý ročník, keď v Prešove dokázal vyhrať ligovú produktivitu. Budeme mať od neho veľké očakávania, čo sa týka gólov a bodov, či už v hre päť na päť, presilovkách a rozhodujúcich situáciách. Je to veľmi pracovitý a dobrý človek. Tešíme sa na neho. V neposlednom rade je to aj pekná symbolika, pretože Gerlach patrí pod Gerlach,“ zhodnotil novú posilu riaditeľ klubu Ľ. Jurinyi.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});