Valábik o výprasku v Rakúsku: Najhorší výkon...

Slovenskej hokejovej reprezentácii nevyšiel ďalší prípravný duel pred majstrovstvami sveta, vo štvrtok v rakúskom Kapfenbergu podľahli ...

Slovenskej hokejovej reprezentácii nevyšiel ďalší prípravný duel pred majstrovstvami sveta, vo štvrtok v rakúskom Kapfenbergu podľahli domácemu výberu 3:6. Bývalý hokejový obranca Boris Valábik (37) nešetril po prehre kritikou.

Fotogaléria

Až päť z deviatich gólov padlo v nerovnovážnom stave, keď Rakúšania premenili dve početné výhody a Slováci skórovali raz v presilovke a dvakrát v oslabení.

Slovenský výber zaznamenal v príprave už piatu prehru za sebou. „Vo všetkých smeroch sme videli to, čo nechceme vidieť. V tretej tretine som očakával, že prístup hráčov bude diametrálne odlišný. Som si istý, že tréneri pustia do médií niečo, v čom sme neboli dobrí: neexistujúci forčeking, prehraté osobné súboje a inkasované góly z predbránkového priestoru. Nebolo tam žiadne chcenie, žiadny faktor, že chceme spraviť niečo, aby sme ten zápas otočili. Bolo to veľmi laxné,“ povedal Valábik v štúdiu RTVS.

Pozitíva sa bývalému hokejistovi hľadali len veľmi ťažko. „Možno tam boli náznaky od Chromiaka, možno tam boli náznaky od… ja už ani neviem od koho. Bolo to odovzdané,“ zhodnotil Boris a dodal: „Toto bol najhorší výkon, aký som videl pod trénerom Ramsayom.“

V sobotu čaká na Slovákov generálka na svetový šampionát, v Trenčíne o 16.00 h hostia opäť Rakúšanov. Majstrovstvá sveta sa pre nich začnú v piatok 12. mája v lotyšskej Rige duelom proti Čechom.

V pozadí tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay na striedačke v prípravnom hokejovom zápase pred MS.
Okuliara zaskočila tvrdá hra Rakúšanov: Zľakli sme sa! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});