Čo odkazujú mladíkom strieborní z 2003? Nepozerajte internet!

Dvojica obrancov Michal Sersen - Andrej Meszároš stála pri zrode famózneho strieborného úspechu z MS 18 2003.
  • Zdroj: TASR

Dvojica obrancov Michal Sersen - Andrej Meszároš stála pri zrode famózneho strieborného úspechu z MS 18 2003.

FOTOGALÉRIA: Michal Sersen a Andrej Meszároš

Pre Nový Čas obaja opísali, ako si na to s odstupom času spomínajú, a chlapcom do Švajčiarska pred semifinále s USA poslali jasný odkaz.

MICHAL SERSEN (37)

Na MS do 18 rokov si spomínam veľmi dobre, bol to naozaj úžasný turnaj. Porazili sme v semifinále Rusov v Jaroslavli. Finále nám síce nevyšlo, ale aj tak medaila odtiaľ je pamätná. Veľa chalanov z toho tímu sa potom v hokeji presadilo. Niektorí hrávame ešte dodnes. Bolo z nás aj veľa draftovaných, bol to silný ročník.

Chalani dnes hrajú veľmi kvalitné zápasy aj proti favoritom. Veľmi sa mi páčia, ako hrajú, a majú aj skvelých lídrov. Všetci bojujú ako jeden tím, veľmi dobre sa na to pozerá. Držím im dnes palce! Verím, že prinesú medailu.

ANDREJ MESZÁROŠ (37)

Spomína sa mi na to dobre. V podstate to bol najlepší úspech osemnástky, takže dúfam, že chalani, čo sú na turnaji dnes, nás dorovnajú a pokojne nech aj prekonajú, to by bolo najlepšie. Hlavne, aby bola medaila. Odkázal by som im, aby sa sústredili hlavne na svoj výkon a nech nečítajú médiá a nedajú sa ovplyvňovať. Chalani, nepozerajte internet a hrajte tak ako doteraz!

Kapitán slovenskej reprezentácie do 18 rokov Maxim Štrbák.
Bude mať delovku ako Chára? Najtvrdšiu strelu šampionátu vyslal Slovák! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});