Známe tváre prišli podporiť Slovákov na MS: Dorazil exfarmár alebo syn futbalovej legendy

Ostravská fanzóna praskala aj pred zápasom našich hokejistov s Francúzskom vo švíkoch. Hoci počasie tomu vôbec neprialo a hodinu pred ...

Ostravská fanzóna praskala aj pred zápasom našich hokejistov s Francúzskom vo švíkoch. Hoci počasie tomu vôbec neprialo a hodinu pred úvodným buly začalo liať ako z krhle, krátko predtým sme v nej objavili viacero známych tvárí.

Fotogaléria

Zhruba dve hodiny sa medzi prvými slovenskými fanúšikmi v nej objavil kontroverzný exfarmár Miloš "Miki" Ferleťák. Dlho na seba nenechal čakať ani populárny influencer a youtuber Matej Zrebný, ktorý si piaty duel slovenských hokejistov na turnaji prišiel vychutnať už tradične v spoločnosti jeho pôvabnej priateľky Martiny.

Obrovské srdce fanúšika ukázal aj 12-ročny syn slovenskej futbalovej ikony Martina Škrtela Matteo. Ten sa objavil v Ostrave po boku hokejového skauta Montrealu Michala Krúpu a jeho dvoch synov Tobiasa a Matiasa. "Prišli sme na otočku na duel s Francúzskom. Maťo má zápasové povinnosti, a tak s nami nemohol ísť. Vyzerá to na náš postup do štvrťfinále a na tom zápase by už nechcel chýbať," prezradil Michal Krúpa.

Cestu do fanzóny pred včerajším zápasom si však našli aj niekdajší hokejoví reprezentanti. Bývalý útočník a zároveň mladší brat Ramsayho asistenta Róberta Petrovického. Ronald prišiel s dvomi dcérami a ich kamarátkou, Richard Stehlík pre zmenu so synom.

Pavol Regenda skóroval tri sekundy pred koncom prvej tretiny.
Francúzsko - Slovensko: Naši hokejisti si pripisujú štvrtú výhru v rade Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk