Veľký žiaľ v Nadalovej rodine: Nielen zranenie trápi legendárneho tenistu!

Roland Garros teraz nerieši! Tenisová hviezda Rafael Nadal (36) stále nevie, kedy sa opäť postaví na kurt.
  • Zdroj: Northfoto

Roland Garros teraz nerieši! Tenisová hviezda Rafael Nadal (36) stále nevie, kedy sa opäť postaví na kurt.

A nie je za tým len zranenie bedrového kĺbu, ktoré ho kvári od Australian Open! Teraz sa k všetkým starostiam pridala aj rodinná tragédia - nečakaná smrť Rafovho svokra Miguela Perellóa Masa, ktorý mal len 63 rokov.

FOTOGALÉRIA: Rafael Nadal

Legendárny španielsky tenista prežíva bezpochyby najbúrlivejšie obdobie svojej kariéry... Médiá sa ubiehajú v dohadoch, či pre zranenie z januára stihne druhý grandslamový turnaj tenisového roka, no on má celkom iné starosti... „Môj milovaný svokor Miguel, ktorý žil len 63 rokov, zomrel,“ povedal Nadal pre Tennis World. „Viete si predstaviť, ako sa práve teraz cíti moja manželka a ako ťažko do nej môžem naliať svoju dušu. Tá strata je obrovská pre nás všetkých, najmä však pre Mery!“

Rafa priznal, že si nevie rady so svojím telom! Tvrdí, že sa pokúša trénovať, ale dokáže to len s výraznou bolesťou, ktorej ho lekári nedokážu zbaviť. Ohýbač bedrového kĺbu si zranil počas zápasu s Američanom McDonaldom v 2. kole Australian Open a od januára preto neodohral žiaden súťažný zápas!

Pôvodne mala liečba trvať maximálne dva mesiace, ale situácia sa skomplikovala, a tak rodák z Malorky skúša iný druh liečby. Či zaberie, sa ukáže už čoskoro. Roland Garros, kde dokázal vyhrať rekordných štrnásťkrát, štartuje 28. mája.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});