Škriniar pozná definitívny verdikt: Nastúpi v úvodnom štvrťfinále Ligy majstrov?

Futbalisti milánskeho Interu sa v úvodnom štvrťfinálovom zápase Ligy majstrov na ihrisku Benficy Lisabon musia zaobísť bez Milana Škriniara ...
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalisti milánskeho Interu sa v úvodnom štvrťfinálovom zápase Ligy majstrov na ihrisku Benficy Lisabon musia zaobísť bez Milana Škriniara a Hakana Calhanoglua.

FOTOGALÉRIA: Škriniar

Obe opory síce počas uplynulého víkendu začali po zraneniach individuálne trénovať, v utorok v Lisabone však svojmu tímu ešte nepomôžu. Informoval o tom portál sempreinter.com.

Slovenský reprezentačný stopér chýbal "nerazzurri" pre problémy s chrbtom v štyroch predošlých zápasoch. Škriniar pre zranenie vypadol aj z nominácie národného tímu na marcové zápasy kvalifikácie ME 2024 s Luxemburskom a Bosnou a Hercegovinou. Počas tohto asociačného termínu sa zranil jeho klubový spoluhráč a turecký reprezentant Calhanoglu, ktorého trápili problémy so stehenným svalom.

Hráč Neapola Giovanni Di Lorenzo (vľavo) sa teší so spoluhráčom Giacomom Raspadorim po strelení prvého gólu svojho tímu počas futbalového zápasu talianskej Serie A medzi Lecce a Neapolom na štadióne Via del Mare v Lecce
Interu sa bez Škriniara naďalej nedarí, naopak Neapol s Lobotkom potvrdil post lídra Zobraziť článok

Inter sa pod vedením Joseho Mourinha tešil v roku 2010 zo zisku trofeje v najprestížnejšej európskej súťaži, no odvtedy čaká na výrazný úspech, do štvrťfinále sa dostal až v tejto sezóne.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});