Pozerali spolu hokej, zrazu vstal a odišiel: Záhadná smrť otca mladej ruskej hviezdy!

Záhadných a nevysvetlených úmrtí v Rusku pribúda! Tentoraz obeťou otec mladej hokejovej hviezdy Matveja Mičkova, očakávanej hviezdy tohtoročného ...
  • Zdroj: SITA/AP

Záhadných a nevysvetlených úmrtí v Rusku pribúda! Tentoraz obeťou otec mladej hokejovej hviezdy Matveja Mičkova, očakávanej hviezdy tohtoročného draftu NHL.

Veľká tragédia v rodine mladej ruskej hokejovej hviezdy Matveja Mičkova (18)! Jeho otec  († 51) záhadne zmizol, po dvoch dňoch jeho bezvládne telo našli v potoku neďaleko domu, kde býval. Informuje o tom ruský web Championat.ru s odvolaním sa na zdroj z prostredia klubu.

„Andrej Mičkov odišiel z domu 2. apríla asi o 21:00 z prenajatého bytu, odvtedy ho už nikto nevidel. Je známe, že po 20 minútach mu volali na telefón, účastník bol mimo dosahu. Na druhý deň o 9:00 zapojilo HC Soči do pátrania aj políciu. V súčasnosti policajti monitorujú kamery z okolitých hotelov a obchodov," informuje spomínaný ruský web.

Takto Vladimír Vůjtek oslavoval striebro so slovenskou reprezentáciou.
Vůjtek o rozhodnutí nevolať hráčov z KHL: V NHL hrá mnoho Rusov a Ovečkinovi tlieskajú postojačky! Zobraziť článok

Matvej Mičkov údajne pozeral s otcom Andrejom pred dvoma dňami hokejový zápas v KHL. Počas predĺženia sa Mičkov starší zrazu zodvihol, odišiel z domu s tým, že čoskoro sa vráti. Nevrátil sa. Až po dvoch dňoch našli jeho mŕtve telo v potoku. Čo sa stalo, majú objasniť vyšetrovatelia.

Mičkov je obrovský talent svetového hokeja. Podľa prognóz skautov a zámorských expertov by mal patriť do TOP 5 tohtoročného draftu NHL. V tejto sezóne nastupoval v KHL za HC Soči, kde hral na hosťovaní z Petrohradu. Strelil deväť gólov a nazbieral dvadsať bodov v 27 zápasoch.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});