Bizár z Česka, ktorý valcuje internet: Vztýčené prostredníky, bitka s fanúšikmi i predčasný koniec

Situácia sa vymkla spod kontroly. Duel o postup do druhej českej hokejovej ligy medzi domácimi Kralupami nad Vltavou a Bílinou musel ...
  • Zdroj: Repro foto Instagram @supportersfrommost

Situácia sa vymkla spod kontroly. Duel o postup do druhej českej hokejovej ligy medzi domácimi Kralupami nad Vltavou a Bílinou musel byť predčasne ukončený za stavu 3:0. Tomuto rozhodnutiu však predchádzali poriadne bizarné momenty, ktoré sú aktuálne hitom internetovej scény.

Martin Fehérváry a Niko Mikkola v pästnom súboji.
Fehérváry zhodil rukavice: Fínskemu obrancovi uštedril zopár rán Zobraziť článok

Všetko sa začalo v čase 45:41 za stavu 3:0 pre domáce Kralupy, keď hráč hosťujúcej Bílinej František Bakrlík fauloval a následne sa pustil do svojho protihráča hlava-nehlava. Začal ho biť bez rukavíc, no napadnutý hráč neprejavil žiadny záujem o odplatu. Z toho dôvodu tak rozhodcovia vylúčili Bakrlíka do konca zápasu. Podľa dostupných záberov od prítomných divákov došlo navyše priamo na ľade aj k bitkám medzi ďalšími hráčmi.

Pri odchode z ľadu smerom do šatne ešte hráč Bílinej adresoval miestnym fanúšikom vztýčené prostredníky, za čo dostal ďalší trest. Toto nešportové gesto, pochopiteľne, rozhorčilo domácich priaznivcov, ktorí následne začali na striedačku hostí vylievať pivo a rôzne iné tekutiny.

Celý konflikt vyvrcholil, keď jeden z fanúšikov zobral hokejku zo striedačky hostí a začal sa ňou oháňať po hráčoch. Tí mu to vrátili niekoľkými ranami do zábradlia, snažili sa ho odohnať, čo sa im napokon po pár sekundách aj podarilo.

Hráči Bílinej napokon odišli do kabín a odmietli pokračovať v stretnutí. Po uplynutí päťminútovej lehoty bol preto zápas predčasne ukončený. Podľa všetkých dostupných skutočností to však momentálne vyzerá na postup Kralup. V prvom dueli na ľade súpera totiž zvíťazili 7:3 a nedohrané stretnutie bude pravdepodobne vedením súťaže skontumované v ich prospech.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});