Najnudnejšia bitka v histórii NHL? Jej priebehu neveril ani jeden z jej aktérov

Bitka v NHL je pre fanúšikov zvyčajne príjemným spestrením hokejového zápasu, no tentokrát bol však opak pravdou. V „bitke medzi Bokondjim ...
  • Zdroj: TASR/AP

Bitka v NHL je pre fanúšikov zvyčajne príjemným spestrením hokejového zápasu, no tentokrát bol však opak pravdou. V „bitke" medzi Bokondjim Imamom (26) z Arizony Coyotes a Ryanom Reavesom (36) z Minnesoty Wild totiž počas 40-ich sekúnd nepadol ani jediný úder.

FOTOGALÉRIA: Imama vs. Reaves

„Pästná výmena" dvoch menovaných si okamžite po svojom konci vyslúžila viacero prívlastkov - najnudnejšia, najdivnejšia, najbizarnejšia, najpasívnejšia. Celý incident začal po tvrdom hite Reavesa na Browna z Arizony. Imamovi takéto správanie nepáčilo, preto chcel pomstiť spoluhráča a zhodením rukavíc vyzval Reavesa k bitke.

Diváci očakávali, že Imama súperovi nič nedaruje. Opak bol však pravdou. Obaja tvrdí muži len takticky krúžili a snažili sa získať lepší uchop. To sa ani jednému nepodarilo, preto sa Imama vrhol do prvého a jediného útoku. Ten ale skúsený Reaves prečítal, obaja skončili v spoločnom zovretí a následne ich rozhodcovia oddelili. Z pohľadu Reavesa bolo možné vyčítať, že ani on neveril tomu, čo sa práve stalo.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});