Bývalí hráči o verdikte vedenia hokejového Slovana: Výmena? Skôr tvrdšia ruka na hráčov!

Hokejisti Slovana sú v posledných zápasoch v hernej kríze, a hoci sú stále na čele extraligovej tabuľky, jednako ich fanúšikovia žiadajú ...
  • Zdroj: tasr, anc

Hokejisti Slovana sú v posledných zápasoch v hernej kríze, a hoci sú stále na čele extraligovej tabuľky, jednako ich fanúšikovia žiadajú odvolanie hlavného kouča Jána Pardavého (51).

Po hanebnej prehre s posledným Prešovom 1:4 skandovali: „Pardavý, von!“ Majiteľ klubu Rudolf Hrubý však o zmene nechce ani počuť a trénerský štáb má u neho naďalej plnú dôveru. Nový Čas sa spýtal bývalých hráčov belasých - Dáriusa Rusnáka, Ľubomíra Višňovského a Ľubomíra Hurtaja, či urobilo vedenie správny krok, alebo malo pristúpiť k zmene hlavného kormidelníka.

FOTOGALÉRIA: Bývalí hráči o verdikte vedenia hokejového Slovana

Dárius Rusnák (63), bývalý útočník

- Vymeniť trénera štyri kolá pred koncom základnej časti a štartom play-off by bola hlúposť. Vedenie urobilo správny krok, že ich podržalo. Možno by som doplnil trénerský štáb o nejakého psychológa a určite treba mať tvrdšiu ruku na hráčov. Proti Prešovu ich výkon vyzeral ako verejné korčuľovanie, vôbec nehrali do tela a chýbalo aj srdiečko. Verím, že sa dajú dokopy a držím im palce.

Ľubomír Višňovský (46), bývalý obranca

- Nie som kompetentný sa k tomu vyjadrovať, pretože nechodím na zápasy, takže nevidel som hrať chalanov posledné kolá. A navyše nevidím ani do kuchyne klubu, takže je to ich vnútorná vec. Ale prajem im všetko dobré, aby sa dostali z herného útlmu a mali úspešné play-off.

Ľubomír Hurtaj (47), bývalý útočník

- Každé mužstvo si počas sezóny prejde určitou krízou, mali ju Košice, Poprad, Nové Zámky a tiež nevymenili trénera. Tá teraz doľahla aj na Slovan. Myslím si, že majiteľ Slovana spolu s akcionármi rozhodli správne a podržali trénera Pardavého a jeho asistentov. Sú stále na čele tabuľky a počítať sa budú až výsledky v play-off, nie teraz v základnej časti.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});