Ďalšia hollywoodska hviezda chce investovať! O ktorom anglickom klube sníva oscarová Reese Whiterspoon?

Ďalšia hviezda Hollywoodu sníva o klube z najvyššej anglickej futbalovej súťaže. Oscarová herečka Reese Whiterspoon (46) je známa futbalová ...
  • Zdroj: SITA

Ďalšia hviezda Hollywoodu sníva o klube z najvyššej anglickej futbalovej súťaže. Oscarová herečka Reese Whiterspoon (46) je známa futbalová fanúšička, ktorá pred pár dňami v programe MMC prezradila, že by rada investovala do svojho milovaného klubu, ktorým je londýnsky Arsenal - aktuálny líder Premier League.

FOTOGALÉRIA: Reese Witherspoon

Herečka dostala otázku, či by podobne ako Ryan Reynolds a Rob McElhenney (AFC Wrexham) chcela investovať do britského futbalového tímu. „Ak sa nájde miesto v Arsenale, moji synovia a ja by sme boli veľmi nadšení. Toto je obľúbený tím našej rodiny,“ povedala Reese a dodala: „Milujem futbal, ten klasický, ktorý sa hrá u nás v Amerike, ale sledujem aj Premier League."

Ako je známe, vlani v apríli sa herečkin manžel maďarského pôvodu Jim Toth stal spolumajiteľom Nashville SC, kde pôsobí ako investor v oblasti mediálneho trhu a technológií. Toth vyštudoval politológiu v Kalifornii a potom sa začal plniť jeho sen. Je o ňom známe, že začínal v podateľni americkej športovej agentúry, kde sa vypracoval sa až na pozíciu agenta. Keby teda herečka investovala do jedného z najslávnejších anglických klubov, „ulovila“ by väčšiu rybu ako jej manžel!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});