Na obzore je veľký škandál: Najsexi futbalistka sveta chce Ronaldovi zničiť vzťah!

Bol by to veru škandál ako hrom, keby sa splnilo to, o čom doteraz iba snívala, no nedávno nahlas vyslovila chorvátska futbalistka Ana ...
  • Zdroj: SITA/AP

Bol by to veru škandál ako hrom, keby sa splnilo to, o čom doteraz iba snívala, no nedávno nahlas vyslovila chorvátska futbalistka Ana Maria Markovičová (23), považovaná za najkrajšiu futbalistu sveta.

FOTOGALÉRIA: Ana Markovič

Ana Maria vyhlásila, že by bola veľmi šťastná, keby mohla byť spolu s Cristianom Ronaldom (37), ktorý sa pripojil k saudskému tímu Al-Nassr. Jediné, čo rodáčka zo Splitu nerieši je fakt, že hviezdny Portugalčan má priateľku Georginu Rodríguezovú (28), ktorá nie je práve známa svojou láskavosťou...

Krásna chorvátska hráčka Ana Maria Markovic sa nikdy netajila tým, že je veľkou fanúšičkou Cristiana Ronalda. Dokazuje to aj tým, že na trávniku všade, kde hrávala, či už v Chelsea Londýn, či v chorvátskej reprezentácii či v švajčiarskom tíme Grasshoppers, mala na drese číslo 7. Teda čísla, ktoré nosí aj Ronaldo.

Cristiano Ronaldo s Portugalskom neuspel na nedávnych MS v Katare.
Ronaldo prežil najhoršie obdobie v kariére: Cristiano prvýkrát chýba v nominácii na cenu Hráč roka Zobraziť článok

O jej láske k nemu vedelo dosiaľ len niekoľko jej najlepších kamarátok. Po nevinnej komunikácii na sociálnych sieťach sa Ana Maria priznala a vyhlásila, že by s portugalskou hviezdou bola určite šťastná.

Všetko sa začala otázkou jedného z jeho priaznivcov: „Chceli by ste sa stretnúť s CR7? Môžem to zariadiť." Odpoveď Any Marie bola rýchla: „Každý to chce." Našiel sa aj fanúšik, ktorý sa ponúkol, že bude Markovičovej „Ronaldom“, na čo futbalistka okamžite odpovedala, že pre ňu existuje len jeden skutočný.

Cristiano Ronaldo nastúpil proti Švajčiarom až na záverečnú štvrťhodinu.
Predstaví sa Ronaldo na Slovensku? Nový tréner Portugalska prehovoril Zobraziť článok

Sociálne siete obletela aj fotografia Chorvátky s nasledujúcim textom: „Je to najväčšia fanúšička Cristiana Ronalda." A ona príspevok zdieľal a dodala len: „Súhlasím."

Nanešťastie pre Markovičovú, Ronaldo má dlhodobý vzťah s Georginou Rodriquezovou, ktorá by muža svojich snov určite bránila zubami – nechtami. Hoci by si uvedomovala, že úchvatne krásnej Ane Marii určite nie je ľahké odolať...

(uka, foto sita, instagram.com/anamxrkovic)

 

sita

Cristiano Ronaldo sa nevie dočkať okamihu, keď nastúpi za svoj nový tím.

 

Georgina prišla s portugalskou hviezdou do arabského sveta s celou rodinou. Teda aj s piatimi deťmi, ktoré spolu vychovávajú. Tri majú neznáme matky, dve dcéry sú spoločné.

 

Toto je Ana Maria Markovičová, ktorá si robí zálusk na Portugalčana.

Chorvátka vždy nosí dres s číslom aké má aj Cristiano.

 

Ana Maria Markovičová je už niekoľko rokov považovaná za jednu z najpríťažlivejších futbalistiek sveta.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});