Podpísať má do konca roka: Nový klub už kvôli Ronaldovi robí čistky!

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (37) by mal zmluvu podpísať ešte do konca tohto kalendárneho roka! Jeho nový klub už pre ...
  • Zdroj: SITA/AP

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (37) by mal zmluvu podpísať ešte do konca tohto kalendárneho roka! Jeho nový klub už pre neho uvoľňuje miesto a zbavuje sa hráčov.

Saudskoarabský klub Al-Nassr sa má stať novým pôsobiskom hviezdneho portugalského útočníka Cristiana Ronalda (37). Španielska Marca píše o tom, že zmluvu má podpísať ešte do konca kalendárneho roka a klub pre neho už robí miesto a zbavuje sa niektorých hráčov.

Vedenie Al-Nassra sa rozhodlo, že klub opustia Argentínčan Pitty Martínez a Uzbek Masharipov. Udiať sa tak má už počas zimného prestupového obdobia a pravdepodobne nebudú jedinými obeťami, pretože Al-Nassr chce okrem Ronalda priviesť aj ďalšiu posilu.

Portugalský hráč Cristiano Ronaldo.
Toto je najhoršia jedenástka šampionátu: Nechýba ani Ronaldo! Zobraziť článok

Cristiano Ronaldo sa spamätáva z predčasného konca v Manchesteri United a tiež po prekvapujúcom vypadnutí Portugalska vo štvrťfinále majstrovstiev sveta v Katare s Marokom. Ronaldo sa nechce vzdať ďalšieho účinkovania v reprezentácii a to bez ohľadu na to, kto zasadne na lavičku po Fernandovi Santosovi, ktorý po šampionáte skončil.

Podľa viacerých zdrojov chcel CR7 pokračovať v Európe, ale nemal žiadne konkrétne ponuky. Al-Nassr mu ponúka dva a pol ročnú zmluvu s platom 200 miliónov eur na sezónu. Saudská Arábia chce hostiť majstrovstvá sveta v roku 2030 a príchodom Ronalda chce zvýšiť svoju šancu v boji o usporiadanie prestížneho turnaja.

Cristiano Ronaldo sa v posledných dvoch stretnutiach Portugalska do základnej zostavy nedostal.
Portugalská federácia presviedča na trénersky post legendu: Zrealizuje sa ikonické spojenie s Ronaldo? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});