Hviezdu Argentíny dojali krásne slová reportérky: Messi mal slzy na krajíčku!

Nechýbalo veľa a rozplakal by sa! Slová argentínskej televíznej reportérky v závere rozhovoru dojali hviezdneho Lionela Messiho.
  • Zdroj: TASR/AP

Nechýbalo veľa a rozplakal by sa! Slová argentínskej televíznej reportérky v závere rozhovoru dojali hviezdneho Lionela Messiho.

Futbalista PSG je veľkým ťahúňom Argentíny na svetovom šampionáte. Lionel Messi bol strojcom semifinálového víťazstva proti Chorvátsku (3:0). Televízna reportérka Sofia Martinez mu počas pozápasového rozhovoru adresovala slová, ktoré rozhodne pohladia na duši.

„Na záver vlastne ani nemám otázku. Finále MS sa blíži a všetci chceme vyhrať,“ započala svoje rozprávanie moderátorka. „Chcem povedať, že bez ohľadu na výsledok je tu niečo, čo vám nikto nemôže odoprieť – skutočnosť, že ste rezonovali v každom jednom Argentínčanovi,“ hovorila Martinez azda najväčšej osobnosti šampionátu v Katare.

Messi sa s úprimným úsmevom na perách iba prizeral. „Neexistuje žiadne dieťa, ktoré by nemalo váš dres. Bez ohľadu na to či ide o originál, napodobeninu alebo vyrobený doma. Zapísali ste sa do života každého jedného fanúšika. A to je ešte viac ako titul majstra sveta,“ pokračovala, pričom na argentínskom kapitánovi už bolo vidno známky dojatia.

„Nikto vám to už nemôže zobrať. Toto je moja vďaka za šťastie, ktoré ľuďom prinášate. Ďakujem, kapitán,“ zakončila svoje srdcervúce poďakovanie.

Na snímke futbalisti Francúzska počas MS v Katare.
Poplach v kabíne Francúzska! Hráči sú pred finále s Argentínou v ohrození Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});