Krásne gesto argentínskej hviezdy: Prerušil rozhovor, aby urobil TOTO

Nastúpil na svoj 25. zápas na majstrovstvách sveta. Kapitán futbalistov Argentíny Lionel Messi (35) tak vyrovnal 24-ročný rekord Nemca ...
  • Zdroj: SITA/AP

Nastúpil na svoj 25. zápas na majstrovstvách sveta. Kapitán futbalistov Argentíny Lionel Messi (35) tak vyrovnal 24-ročný rekord Nemca Lothara Matthäusa. Štartom vo finále vytvorí nové maximum.

FOTOGALÉRIA: Argentina - Chorvátsko

Práve najväčšia hviezda šampionátu otvorila z pokutového kopu finálový účet. Messi strelil svoj 11. gól na svetovom šampionáte v kariére, čím sa osamostatnil na čele argentínskych strelcov na MS.

Po zápase prezradil, že sú to jeho posledné MS."Som naozaj šťastný, že som toto dokázal, že môžem moju kariéru na majstrovstvách sveta ukončiť práve vo finále," povedal Messi argentínskemu periodiku Diario Deportivo Ole.

Na snímke hráči Argentíny oslavujú tretí gól v zápase semifinále MS 2022 vo futbale Argentína - Chorvátsko v katarskom meste Lusail.
Úbohá oslava Argentínčanov: Po semifinále zneuctili chorvátsky dres! Zobraziť článok

"Do ďalšieho šampionátu je ešte veľa rokov, nemyslím si, že budem ešte schopný dostať sa k nemu. Skončiť týmto spôsobom je najlepšie," doplnil.

Ukázal krásne gesto

Po semifinálovom zápase, ktorý Argentína vyhrala nad Chorvátskom 3:0, sa v mixzóne rozprával Messi s novinármi. Všetky kamery a svetlá smerovali na najväčšiu hviezdu šampionátu. V tom momente práve prechádzal okolo tréner Chorvátov Zlatko Dalič. A Messi ho neignoroval, ale prerušil rozhovor a Daličovi podal ruku. Sympatické gesto hviezdy!

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});