Emotívni rodičia Petry Vlhovej: Takto prežívali jazdu svojej dcéry v Sestriere

Na premiérový triumf v tejto sezóne stále čaká. Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová (27) si v talianskom Sestriere ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Na premiérový triumf v tejto sezóne stále čaká. Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová (27) si v talianskom Sestriere vybojovala dve tretie miesta.

V sobotu v obrovskom slalome a o deň neskôr aj v slalome. Zaznamenala tak 61. pódiové umiestnenie v kariére. V tejto sezóne bola medzi trojicou najlepších už štyrikrát, zakaždým skončila tretia. Nadviazala tým na dve takéto slalomové umiestnenia z fínskeho Levi a sobotňajší obrovský slalom v Sestriere.

Do Vianoc ju ešte v St. Moritzi čaká super-G a zjazd. Potom si Petra trochu oddýchne, vianočné sviatky strávi v kruhu najbližších v Taliansku.

Slovenka Petra Vlhová skončila tretia v slalome v Sestriere.
Vlhová je s tretím miestom spokojná, no potrebuje oddych: Peťa bude sviatkovať v Taliansku Zobraziť článok

Emócie otca

Vlani sa rodičia Vlhovej neobjavili na všetkých pretekoch. Cestovanie im komplikovali covidové obmedzenia. V Sestriere ale otec Igor a mama Zuzana nechýbali. Nedeľňajší slalom sledovali priamo v cieli a kamera televízie JOJ Šport zachytila, ako najmä otec emotívne prežíval jazdu prvého kola svojej dcéry.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});