Pepe vypenil po konci Portugalska na MS: Titul môžete dať rovno Argentíne!

Pre Portugalčanov je vyradenie na MS v Katare mimoriadne bolestivé a ostrú kritiku schytal argentínsky rozhodca Facundo Tello.
  • Zdroj: TASR/AP

Pre Portugalčanov je vyradenie na MS v Katare mimoriadne bolestivé a ostrú kritiku schytal argentínsky rozhodca Facundo Tello.

Portugalský obranca Pepe nešetril kritikou na výkon hlavného rozhodcu. Je neprípustné, aby nás v tomto zápase pískal argentínsky rozhodca po tom, čo sa dialo včera (v zápase Argentína - Holandsko) a ako sa Messi sťažoval," hneval sa Pepe, ktorému sa nepáčilo ako rozhodca snahu Portugalcov neustále zastavoval. Nepozdávalo sa mu ani to, že rozhodcovia pridali navyše len osem minút.

Potom, čo som dnes videl, tak už teraz môžu dať titul Argentíne," uštipačne komentoval skúsený obranca.

"Zdá sa mi to zvláštne, ale nechcem sa tým zaoberať, pretože to nie je jediný dôvod, prečo sme prehrali. Rozhodca nadstavil v prvom polčase dve minúty a v druhom osem minút. V druhom polčase bola hra prerušená minimálne na 15 až 20 minút. Nie je to spravodlivé," vyhlásil Fernandes.

Kriticky sa vyjadril na výkon rozhodcu aj tréner Fernando Satos. „Vieme, ako to funguje. Už pred stretnutím sme vedeli, kto dnes rozhoduje. Portugalskí rozhodcovia tu nie sú a zápasy stále rozhodujú rozhodcovia z krajín, ktoré ešte na šampionáte hrajú. Príde mi to prinajmenšom divné, ale viac sa do toho nechcem púšťať, pretože to nie je jediný dôvod, prečo sme prehrali,“ ozrejmil tréner Portugalska.

Cristiano Ronaldo sa lúčil s MS v slzách.
Ronaldo plakal ako malé dieťa: Takto sa Cristiano lúčil s MS v Katare! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});