Mohol byť hrdinom Belgicka: Lukaku sa najprv vyplakal Henrymu, potom zničil striedačku

Mohol byť hrdinom Belgicka! Futbalový útočník Romelu Lukaku (29) sa ale stal miesto toho najväčším smoliarom štvrtkového zápasu MS proti ...
  • Zdroj: SITA/AP

Mohol byť hrdinom Belgicka! Futbalový útočník Romelu Lukaku (29) sa ale stal miesto toho najväčším smoliarom štvrtkového zápasu MS proti Chorvátsku.

FOTOGALÉRIA: Romelu Lukaku

Útočný hrot Interu Miláno nastúpil na kľúčový duel Belgicka, v ktorom bronzový tím z MS 2018 potreboval na postup zo skupiny zdolať vicemajstra z Chorvátska, až na druhý polčas. Jeho príchodom sa Belgičania začali dostávať do gólových príležitosti. V 60. min trafil Lukaku do žrde. O tri minúty netrafil hlavou voľnú bránku, no aj keby sa mu to podarilo, gól by neplatil, keďže de Bruyne centroval už spoza bránkovej čiary. V závere mal rodák z Antvérp tri gólové šance.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

 

 

Najprv v 87. minúte neusmernil zo štyroch metrov do siete prudkú prihrávku Meuniera a v 90. nedotlačil do prázdnej bránky center E. Hazarda, keď loptu sklepol presne do náručia brankára Livakoviča. V tretej šanci ho vynikajúco zablokoval Gvardiol. 

MS vo futbale 2022: Online prenos zo zápasu Chorvátsko – Belgicko Zobraziť článok

Po záverečnom hvizde za stavu 0:0 premohli belgického útočníka emócie. Zamieril k asistentovi už bývalého trénera Roberta Martíneza Thierrymu Henrymu a vyplakal sa mu na ramene. No a cestou do kabíny si vybil zlosť na bočnej stene striedačky.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});