Dojemný moment v Katare! Futbalista venoval gól synovi: Neuveríte, ako reagoval malý Jaxson

Austrálsky futbalový útočník Mitchell Duke (31) sa stal hlavným hrdinom stretnutia svetového šampionátu proti Tunisku, keď jediným presným ...
  • Zdroj: TASR/AP

Austrálsky futbalový útočník Mitchell Duke (31) sa stal hlavným hrdinom stretnutia svetového šampionátu proti Tunisku, keď jediným presným zásahom v zápase zariadil výhru svojho tímu. Srdcia fanúšikov si však získal najmä dojemnou gólovou oslavou.

Austrálsky futbalista sa stal národným hrdinom po tom, čo v polovici prvého polčasu duelu proti Tunisku umiestnil presný center do brány súpera.

Po svojom presnom zásahu si to Mitchell Duke namieril smerom k tribúne a následne prstami znázornil písmeno J, čím svoj víťazný gól venoval synovi Jaxsonovi. Ten mu s radosťou v tvári gesto opätoval.

Nemôžem prestať plakať. Je to pre mňa, moju rodinu a mojich fanúšikov naozaj veľký moment. Aktuálne prežívam najlepšie pocity v kariére. Musíme urobiť ešte jeden krok a postúpiť zo skupiny. Ak budeme všetci pracovať na 110%, verím, že dokážeme zapísať Austráliu do histórie,“ vyjadril Duke svoje pozápasové pocity.

 

Mitchell Duke scored for Australia and did a celebration for his son🎊

null

 

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});