Aj ona si počíta účasti: Chorvátka dráždi už na tretích MS!

Aj ona si počíta účasti! Už na treťom svetovom šampionáte púta pozornosť riadne sexi fanúšička futbalistov Chorvátska Ivana Knollová ...
  • Zdroj: instagram.com/ivanaknoll

Aj ona si počíta účasti! Už na treťom svetovom šampionáte púta pozornosť riadne sexi fanúšička futbalistov Chorvátska Ivana Knollová (30). Po Brazílii a Rusku je magnetom objektívov a všetkých, najmä mužských očí aj v Katare.

FOTOGALÉRIA: Chorvátka dráždi už na tretích MS!

Treba oceniť jej odvahu, že sa vybrala aj do krajiny, ktorá ženám v hľadisku veľmi nežičí! Ivana sa dobre baví a na svoju stránku na sociálnej sieti pridala celú sériu horúcich fotografií z dejiska šampionátu.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

Po ich zverejnení dostala mnoho odkazov. V niektorých jej ich autori vyjadrujú obdiv, ďalší predpovedajú, že môže zle skončiť, keďže sa ukazuje v riadne odvážnom oblečení. Jej špeciálny outfit pre tento šampionát je v typických chorvátskych farbách. Dosť toho zahaľuje, ale súčasne odhaľuje aj to, na čo je chorvátska fanúšička najpyšnejšia.

Bývalá Miss Chorvátsko k fotkám pridala aj kritiku organizátorov. „Toto je katastrofa! Môj sprievod nedostal kartu Hayya ani po 20 dňoch, aj keď má všetky lístky na finále,“ posťažovala sa kráska, ktorá už má dokument požadovaný od návštevníkov majstrovstiev sveta v štáte pri Perzskom zálive.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk