Tvrdý pád bývalého najlepšieho strelca futbalovej ligy: Hazard, dlhy a rozchod!

Holandský útočník Gino Van Kessel (29) bol najlepším strelcom slovenskej futbalovej ligy v sezóne 2015-16. Nasledoval však strmý pád ...
  • Zdroj: tasr

Holandský útočník Gino Van Kessel (29) bol najlepším strelcom slovenskej futbalovej ligy v sezóne 2015-16. Nasledoval však strmý pád vo futbalovom aj osobnom živote!

Holandský futbalový útočník Gino Van Kessel (29) bol svojho času hviezdou slovenskej ligy. V drese AS Trenčín sa v sezóne 2015-16 stal najlepším strelcom súťaže, na konte mal sedemnásť presných zásahov. Ako otvorene priznal pre holandský Noord Hollands Dagblad, práve v Trenčíne začali jeho vážne problémy so závislosťou od hazardu.

Na snímke portugalský futbalista Cristiano Ronaldo počas tréningu portugalskej futbalovej reprezentácie v Oeirase neďaleko portugalskej metropoly Lisabon.
Ronaldo netrénoval a nenastúpi proti Nigérii: Toto trápi portugalskú hviezdu! Zobraziť článok

„V minulosti som to mal pod kontrolou. S online gamblingom som prestal, ak som prehral 100 či 200 eur," spomínal Van Kessel. „Na Slovensku však tieto mantinely zmizli a s nimi aj moje peniaze. Prišiel som o polovicu toho, čo som si zarobil ako hráč," priznal úprimne futbalista.

Závislosť od hazardu spôsobila aj vážne problémy v jeho vzťahu. Situácia sa zhoršila po tom, čo na jeho závislosť prišla priateľka. „Priznal som sa a sľúbil, že prestanem. Nefungovalo to, lebo som jej nepovedal všetko. Povedal som jej o gamblingu, ale nie o pôžičke a dlhoch."

Van Kessel prišiel o priateľku, peniaze aj sľubne sa vyvíjajúcu futbalovú kariéru.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});