Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!

Slovenský MMA bojovník Attila Végh musí v príprave na Odvetu storočia s Karlosom Vémolom riešiť nepríjemné starosti. Po verejnej podpore ...
  • Zdroj: koláž ŠČ (instagram/veghattila, RFA)

Slovenský MMA bojovník Attila Végh musí v príprave na Odvetu storočia s Karlosom Vémolom riešiť nepríjemné starosti. Po verejnej podpore Petra Pellegriniho pred druhým kolom prezidentských volieb prišiel už o troch sponzorov. Čo si o tom myslí jeho tréner Ilja Škondrič?

FOTOGALÉRIA: Attila Végh

Verejná podpora Petra Pellegriniho pred druhým kolom prezidentských volieb narobila slovenskému bojovníkovi MMA Attilovi Véghovi veľké problémy. Postupne od neho odišli traja veľkí sponzori - začalo to Renaultom, pokračovalo spoločnosťou Pierre Baguette a napokon od neho odišiel aj pivovar Corgoň. Ovplyvní to jeho prípravu na Odvetu storočia s Karlosom Vémolom? Svoj názor na odliv sponzorov otvorene povedal Véghov tréner Ilja Škondrič pre sport.cz.

Nekonfliktný: Attila Végh sa na ulici nikdy nebil. V ringu sa však dokáže premeniť na býka.
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame? Zobraziť článok

"Hovorím ako Attilov tréner a myslím si, že chlap by sa nemal báť povedať svoj názor. Nech už je akýkoľvek. A pokiaľ sa toho ľudia chytia, tak je potrebné byť stále sám sebou. Za každých okolností. Attila je pracovitý človek, ktorý na sebe drie v športe aj mimo neho. Títo sponzori ho na lopatky určite nepoložia," hovoril Ilja Škondrič, hlavný tréner bratislavského klubu OFA.

Možno až tak nie po finančnej stránke, ako skôr po mentálnej môžu spomínané problémy uškodiť Attilovi Véghovi v čase vrcholiacej prípravy na očakávaný súboj s Karlosom Vémolom, ktorý sa uskutoční v júni na pražskom štadióne Eden. V reakciách na sociálnych sieťach je objektom množstva urážok, nenávistných komentárov či posmechu.

"To, že niektorí ľudia na sociálnych sieťach idú proti nemu, tak to podľa mňa sú nejakí maniaci alebo z drvivej časti falošné profily. My sa toho nebojíme," reagoval Škondrič na útoky, ktorých terčom na sociálnych sieťach sa Végh stal. "Attila si tým hlavu neláme, pretože vie, že stále má svojich fanúšikov. Život je proste taký. Attila na také veci nemá čas, venuje sa čisto tréningu a na tieto veci má manažérov a tím ľudí, ktorý sa o to stará. Sám sa tým nejako nezaťažuje. Je potrebné povedať, že ani Karlosa nemá každý rád."

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});