Netypická príprava Kanaďanov na štart MS: Namiesto tréningu výlet na Slovensko?

Kanadská reprezentácia je ako obvykle na úzkom zozname najväčších favoritov majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Hviezdy zo zámoria ...
  • Zdroj: TASR/AP

Kanadská reprezentácia je ako obvykle na úzkom zozname najväčších favoritov majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Hviezdy zo zámoria sa predstavia v pražskej základnej skupine A a prvý zápas ich čaká už v sobotu 11. mája o 12:20. Napriek tomu sa uchýlili k nevídanému kroku!

Kanaďania začnú svoju púť na MS 2024 proti outsiderovi z Veľkej Británie. Nikto neočakáva nič iné než jednoznačnú výhru „javorových listov". Zdá sa, že dominantným postavením sú si stopercentne istí aj samotní hráči. Na rozdiel od ostatných tímov totiž dva dni pred úvodným stretnutím uprednostnili netypický program, ktorý s hokejom nemá nič spoločné.

„Chcela som natočiť tréning Kanady, ale zrušili ho a išli na jednodňový výlet do Maďarska. Oni to tu vždy majú ako výlet po pamiatkach. Zajtra ráno tu už opäť budú na tréningu," informovala na sociálnej sieti X vo štvrtok popoludní renomovaná česká novinárka Darina Vymětalíková.

Potom, čo sa ešte pýtala na hviezdneho Connora Bedarda, správu aktualizovala: „Oprava. Tak vraj nie na jednodňový výlet, ale regulárny pobyt. Najskôr Slovensko, následne Maďarsko."

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Príbeh brankára Ivana Fedotova chytil za srdce celý svet.
Budú platiť za Fedetova! IIHF udelila ruskej federácii vysokú pokutu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});