Okolo Slovenska v novom termíne: Uvidia diváci pod Tatrami aj Peťa Sagana?

V poradí 68. edícia Medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční v novom termíne a aj v novom smere z juhu na sever ...
  • Zdroj: Northfoto

V poradí 68. edícia Medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska sa uskutoční v novom termíne a aj v novom smere z juhu na sever republiky.

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan

Podujatie kategórie UCI 2.1 odštartuje v stredu 26. júna tímovou časovkou v Dunajskej Strede a vyvrcholí o štyri dni neskôr vo Vysokých Tatrách. Na slovenské cesty opäť zavíta nabitá konkurencia vrátane troch UCI WorldTeams a organizátori dúfajú, že sa s podujatím rozlúči aj trojnásobný majster sveta Peter Sagan.

Peťo Sagan po operácii srdca chystá turné.
Peter Sagan po operácii srdca: Hviezdi na futbale a chystá turné Zobraziť článok

"Všetci vieme, že mal zdravotné problémy. Podobné mali aj Elia Viviani a Zdeněk Štybar a po nejakých pár týždňoch začali trénovať. Peťo začal trénovať a máme prísľub, že ak bude fit, tak sa príde rozlúčiť so slovenskými fanúšikmi. Ak by nemohol ako cyklista a nebude mať sponzorské povinnosti, veríme, že by prišiel aspoň ako hosť alebo divák," povedal na stredajšej tlačovej konferencii prezident Slovenského zväzu cyklistiky (SZC) a generálny riaditeľ pretekov Peter Privara.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});